Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2013

Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2013
Analiza pietei de materiale pentru izolatii pe anul 2013
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SISTEME DE IZOLATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 04 oct 2013
Sumar: click aici
Premise nefavorabile pentru piata izolatiilor, la sfarsit de an
Piata locala de polistiren a inregistrat o scadere cuprinsa intre 12% si 15% in primele sase luni ale anului in curs, fata de intervalul similar din 2012, avand in vedere reducerea de aproximativ 13%-15% a importurilor de materie prima pentru productia polistirenului expandat, raportata de Institutul National de Statistica (INS). In ceea ce priveste livrarile interne de vata minerala (de sticla si bazaltica), operatorii din domeniu indica o stabilizare la nivelul anului anterior, in contextul in care cererea preponderenta a continuat sa provina din segmentul industrial si cel al centrelor comerciale. Pe piata locala a polistirenului expandat (EPS) sunt activi peste 50 de producatori, ce dispun de o capacitate totala de fabricatie de 7,45 milioane mc, mult peste nivelul cererii din domeniu, evaluat la circa 3,5 milioane mc. In continuare, principalele comenzi de EPS se datoreaza programului national de reabilitare termica, chiar daca acesta nu se deruleaza, inca, la un nivel optim. Pretul continua sa fie factorul determinant in formarea deciziei de achizitie a polistirenului, desi producatorii atrag in repetate randuri atentia ca, de cele mai multe ori, un pret mic indica o calitate indoielnica a produsului si poate compromite calitatea lucrarilor de termoizolare. Conform reprezentantilor bransei, in prezent, in Romania circa 50% dintre materialele termoizolatoare aflate pe rafturile magazinelor au deficiente in etichetarea corespunzatoare a produselor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor si asociatiilor: APIVMR, ROMEPS, Rockwool, Knauf, Austrotherm, Hirsch Porozell, Adeplast, Bico Industries, Masterplast, Henkel Romania, Termocel Ecotec, Saint-Gobain Construction Products - Weber Business Unit, Arcon, Duraziv, Chemical Building Technology (CBT), Icopal, Diana Decor, Hidroplasto, Europlastic, Iridex Group si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale pentru izolare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiman and machineVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
theda mar
BALTIC
BMI_Icopal
Ubitech
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023