Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei de scule electrice pe anul 2017

Analiza pietei de scule electrice pe anul 2017
Analiza pietei de scule electrice pe anul 2017
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ECHIPAMENTE PENTRU CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 aug 2017
Sumar: click aici
Crestere anuala de 10% estimata pe piata de scule electrice
Piata locala de scule electrice profesionale si unelte pentru constructii si gradinarit s-a situat la un nivel valoric de circa 150 de milioane de euro in 2016, pentru urmatorii patru ani operatorii din domeniu mentinandu-si prognozele de crestere cu 10% pe an. In conditiile in care segmentul de DIY, care reprezinta aproape 50% din totalul estimat al pietei, este dominat de marcile proprii ale marilor retaileri, este destul de greu de facut, totusi, o evaluare exacta a valorii totale a pietei locale de scule electrice. Majoritatea importatorilor si distribuitorilor specializati estimeaza ca, in acest an, livrarile se vor inscrie pe un trend ascendent, dupa o crestere de circa 10% raportata in 2016 fata de precedentele 12 luni. Totusi, dinamica sectorului va fi influentata in continuare, in mod direct, de activitatea din domeniul constructiilor si al industriei. Pe piata locala de scule electrice sunt activi 11 importatori (dintre care trei companii au unitati de productie in Romania) si aproximativ 75 de distribuitori. Cei 11 importatori de scule electrice din Romania sunt: Robert Bosch SRL (importatorul marcilor Bosch, Skil si Dremel), Andreas Stihl Motounelte (Stihl, Viking), Makita Romania (Makita), Hilti Romania (Hilti), Ret Utilaje (AEG), Agent Trade (Metabo), Einhell Romania (Einhell), Yalco Romania (Stanley, DeWalt), Stanley Black & Decker (Stanley, DeWalt, Black+Decker, Facom si Expert), Hitachi Power Tools Romania (Hitachi) si Emerson - Ridge Tool Division (Ridgid).
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Robert Bosch, Hilti Romania, Stanley Black & Decker, Stihl Romania, Triton si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de scule electrice va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
BogArt
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
siniat
quadratum
CDS
leviatan
concelex
EDIT-Structural
viarom
noark
theda mar
konsent
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander