Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013

Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013
Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 oct 2013
Sumar: click aici
Certificarea in constructii este afectata de recesiune
Lipsa de informatii cu privire la legislatia armonizata ce impune certificarea activitatii firmelor si/sau a produselor de constructii, mentalitatea potrivit careia aceste operatiuni sunt justificate doar in cazul participarii la licitatii publice sau in cel al exportului, faptul ca multi manageri ai firmelor din bransa considera diversele forme de atestare ca fiind doar un cost suplimentar si nejustificat sunt numai cateva dintre impedimentele ce greveaza acest domeniu de activitate pe plan autohton. In plus, institutele specializate sunt afectate si de recesiunea economica survenita intr-un moment in care toate eforturile specialistilor se indreptau spre derularea pe scara larga a implementarii sistemelor de management (tip ISO) la nivelul cat mai multor firme de constructii, precum si catre aplicarea marcajului CE sau acordarea de agremente tehnice la diverse grupe de produse, indiferent de modul in care acestea erau reglementate. Consultand baza de date Nando a Comisiei Europene se remarca faptul ca in tara noastra sunt operationale 16 organisme notificate, implicate in certificarea diverselor produse pentru constructii. Printre acestea se afla ISCIR Cert, MDM Certificare, Ceprom, SRAC Cert, Icecon Cert, Miscarea Romana pentru Calitate, Bureau Veritas, TÜV Austria etc. In opinia unor specialisti din domeniu, dintre acestea, SRAC Cert, RINA-SIMTEX, TÜV Rheinland, Certind SA si alte institutii similare ca reputatie si dimensiune detin o cota semnificativa in ceea ce priveste asigurarea unor astfel de servicii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor institutiilor de certificare si/ sau laboratoarelor de incercari/ verificari: AT Rom 2000, Certind SA, Romcontrol SA, SRAC Cert, Syscert si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei organismelor de certificare in constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
FRONTALE
MAKITA
leviatan
rigips
CDS
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar
noark
ness project
concelex
quadratum
viarom
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander