Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ALLBIM Net lanseaza Lumion 11, noua versiune a celui mai rapid soft de randari 3D
ALLBIM Net lanseaza Lumion 11, noua versiune a celui mai rapid soft de randari 3D
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2020 06:11
AllBim Net, distribuitor de solutii pentru arhitectura si inginerie, lanseaza pe 27 noiembrie noua versiune Lumion 11, software rapid de randare 3D. Programul permite crearea rapida de prezentari de proiecte, cu efecte si obiecte realiste de anturaj disponibile in biblioteca, pentru imagini, videoclipuri si panorame spctaculoase. De asemenea, Lumion este compatibil cu Allplan, Archicad, SketchUp, Revit, 3ds Max, Rhino sau alt soft de modelare 3D.
"Lumion este cel mai rapid software de 3D rendering din lume, dedicat arhitectilor. In cateva secunde, permite vizualizarea de modele CAD intr-un video sau o imagine cu ambiente realistice si efecte artistice de mare impact. Programul permite importul de modele din Allplan, Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Rhino sau ArchiCAD, precum si din multe alte programe de modelare. Dupa doar 15 minute, utilizatorii pot invata sa creeze imagini, clipuri video si panorame uimitoare, cu viteza incredibila. Lumion este simplu de utilizat si usor de invatat", spun reprezentantii AllBim Net.
De asemenea, randarile cu Lumion permit accesarea permanenta a prezentarii interactive. Lunkurile catre prezentari si modelul virutal al proiectului pot fi trimise direct pe e-mail clientilor sau altor utilizatori si pot fi accesate cu usurinta de pe orice dispozitiv conectat, fix sau mobil.
Potrivit Top 100 World Architects, realizat in ianuarie 2019, 72 din cele mai mari 100 de firme de arhitectura din lume folosesc Lumion.
Pentru informatii suplimentare despre Lumion, click aici!
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
Ubitech
noark
CDS
strabag nivel 1
leviatan
theda mar
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander