Agenda Constructiilor
Luni, 10 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NTT DATA si Microsoft: Colaborare strategica pentru a asigura noi solutii digitale
NTT DATA si Microsoft: Colaborare strategica pentru a asigura noi solutii digitale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 10 Iun 2020 14:01
NTT DATA si Microsoft Corporation urmaresc dezvoltarea in comun a unor oportunitati strategice, ca parte a aliantei multianuale cu compania mama NTT Corporation, anuntata in decembrie. Extinderea aliantei are in prim plan accelerarea transformarii digitale a organizatiilor prin Microsoft Azure, ca solutie preferata de cloud, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor si la cresterea productivitatii la locul de munca.
Alianta reuneste cele mai bune servicii IT ale NTT DATA, la nivel global, cu platforma cloud a Microsoft, tehnologiile AI (Artificial Intelligence) si suita de instrumente dedicate transformarii digitale a organizatiilor, crescand eficienta operatiunilor si productivitatea.
In mediile de afaceri aflate intr-un ritm rapid de schimbare, exista o cerere tot mai mare din partea clientilor de a realiza o transformare digitala a business-ului printr-o integrare flexibila a sistemelor, utilizand atat cloud computing-ul, cat si alte tehnologii. NTT DATA ofera o gama variata de servicii IT, consultanta, precum si servicii de integrare de solutii si sisteme pentru management si suport. Tehnologiile Microsoft care vor permite transformarea digitala in cloud includ Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Teams si Dynamics 365.
"NTT DATA isi ia angajamentul sa ofere suport companiilor in procesul de transformare digitala. Prin aceasta colaborare strategica cu Microsoft, vom combina platforma cloud Azure si tehnologiile digitale Microsoft cu experienta si cunostintele NTT DATA in furnizarea serviciilor IT. Vom oferi solutii si servicii care contribuie la accelerarea transformarii digitale a afacerilor clientilor nostri", a declarat Yo Honma, presedinte si CEO al NTT DATA.
"Prin aceasta colaborare, urmarim sa combinam expertiza globala a infrastructurii si serviciilor NTT DATA, din diverse industrii, cu puterea Microsoft Azure si instrumentele noastre de productivitate, aceasta ducand la crearea unor oportunitati noi care sa aduca valoare adaugata clientilor nostri, ajutandu-i sa isi transforme rapid afacerea. Impreuna vom continua sa exploram noi solutii care sa ii sprijine in acest sens", a precizat Alex Simons, Corporate Vice President, ID Program Management, la Microsoft.
 
Transformarea digitala
Companiile vor colabora pentru a ajuta clientii in digitalizarea afacerii, imbunatatind si implementand, in comun, solutii si servicii construite pe platforma Microsoft Azure si utilizand instrumentele de productivitate Microsoft 365 si Microsoft Teams. Companiile vor imbunatati solutia inteligenta de management al cunostintelor "everis knoler" a NTT DATA si instrumentul de automatizare a proceselor folosind roboti software creati cu WinActor, punand accentul pe simplificarea operatiunilor de afaceri si cresterea productivitatii si eficientei. NTT DATA si Microsoft vor sprijini solutii din domenii diferite precum servicii de migrare la Microsoft Azure si serviciile integrate pentru sistemele de management al afacerii, cum ar fi SAP, care vor sustine accelerarea transformarii digitale in toate sectoarele.
 
Stil de lucru inovator
NTT DATA si Microsoft vor promova un stil de lucru inovator folosind tehnologiile digitale, pentru a maximiza puterea organizationala prin imbunatatirea capabilitatilor angajatilor la nivel global. In aceasta initiativa, NTT DATA va accelera transformarea modului de lucru in cadrul NTT DATA prin ofertele de securitate Microsoft 365 si instrumentele de colaborare Microsoft Teams. Promovand dezvoltarea mediului IT intern cu scopul de a imbunatati productivitatea, NTT DATA va transforma stilul de lucru in intreaga organizatie si va imbunatati performanta angajatilor prin partajarea celor mai bune practici, in vederea obtinerii unor rezultate de nivel inalt. Pe baza rezultatelor obtinute din aceste activitati si in urma schimbului de cunostinte in implementarea sistemului, ambele companii vor propune schimbari ale modului de lucru inclusiv pentru clientii lor din toate industriile.
 
Dezvoltarea capabilitatilor
Companiile vor colabora pentru a transforma cultura organizationala a NTT DATA prin promovarea, dezvoltarea si utilizarea capacitatilor digitale folosind diferitele proiecte de transformare digitala pe care Microsoft le-a creat in intreaga lume. In plus, NTT DATA intentioneaza sa sustina pregatirea a aproximativ 10.000 de angajati din intreaga lume pentru a obtine calificari profesionale in tehnologii digitale si certificare pentru solutiile cloud Microsoft, sprijinind astfel transformarea digitala a clientilor.
 
Tehnologie pentru o viata mai buna
NTT DATA va explora programul filantropic al Microsoft AI for Health. Acesta ofera companiei posibilitatea de a aborda unele dintre cele mai dificile provocari din domeniul sanatatii globale. “AI for Health” ofera cercetatorilor si organizatiilor tehnologia Inteligentei Artificiale pentru a-i ajuta la imbunatatirea sanatatii si comunitatilor din intreaga lume. NTT DATA se va concentra pe sprijinirea obiectivelor de dezvoltare durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite in domeniul imagisticii prin folosirea Inteligentei Artificiale.
"WinActor" este marca inregistrata a NTT Advanced Technology Corporation.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iulallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere