Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PlanningWiz: Solutia globala de planificare a spatiului se lanseaza in Romania
PlanningWiz: Solutia globala de planificare a spatiului se lanseaza in Romania
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 29 Nov 2021 06:18
PlanningWiz, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mondiala de solutii de planificare a spatiului, anunta lansarea aplicatiei pe piata din Romania. Solutia dezvoltata de echipa de programatori coordonata de antreprenorul roman Daniel Homorodean, CEO Arxia, este folosita de peste 500.000 de utilizatori din peste 18 tari din intreaga lume, atat in versiunea generica, cat si in versiune personalizata pentru clientii corporate.
Pana acum, utilizatorii PlanningWiz au creat peste un milion de planuri de organizare a spatiilor si au fost dezvoltate peste 60 de proiecte customizate pentru clienti de renume din domenii precum industria mobilei, imobiliare, spatii de depozitare, echipamente medicale sau comercianti de echipamente sportive.
"PlanningWiz s-a dezvoltat in mod accelerat pe pietele din Vest, care au aratat o deschidere mare fata de procesele de digitalizare, planificarea spatiilor si apetenta pentru showroom-uri virtuale. In cei 14 ani de activitate in care am aplicat solutia noastra in peste 10 sectoare economice, am inteles ca modelarea virtuala si vizualizarea rapida a spatiilor mobilate determina cresteri directe ale vanzarilor, iar companiile care isi propun sa ramana competitive, mai ales pe pietele externe, vor fi nevoite sa adopte instrumente digitale tot mai noi care sa le mentina in top in randul competitorilor. Astfel, daca la inceput ne-am adresat preponderent pietelor din strainatate, in special SUA, care au adoptat cu usurinta ideea si au vazut imediat avantajele si posibilitatile oferite de utilizarea unui astfel de instrument, credem ca odata cu intensificarea proceselor globale de digitalizare este momentul oportun pentru cresterea ratei de adoptie si pe piata din Romania", a declarat Daniel Homorodean, fondator PlanningWiz si CEO Arxia.
Proiectul PlanningWiz a aparut din nevoia de a oferi o viziune cat mai apropiata de realitate companiilor si persoanelor fizice asupra spatiilor personale sau comerciale din folosinta. Aplicatia ajuta utilizatorii sa gestioneze corect proiectele de amenajare interioara si sa planifice eficient spatiile in functie de dimensiuni, pentru a crea maximum de utilitate. In ceea ce priveste aplicabilitatea solutiei in mediul de afaceri, aplicatia PlanningWiz ofera posibilitatea de integrare in website-urile proprii a unui instrument de planificare interactiv si usor de folosit.
Eirik Skeid, CEO SHARKCAGE Inc, o companie americana specializata in echipamente si spatii logistice militare dedicate pentru fortele armate americane a declarat: "PlanningWiz este instrumentul care ne lipsea pentru a incepe digitalizarea in procesele noastre externe de vanzare. Este o aplicatie foarte usor de utilizat si in acelasi timp foarte puternica. Ceea am apreciat la echipa PlanningWiz este flexibilitatea si atitudinea proactiva, concentrata pe solutii pe tot parcursul procesului in care ne-a ajutat sa aducem aplicatia la cea mai buna versiune posibila fata de versiunea standard".
Pe langa domeniile deja mentionate, platfoma PlanningWiz are aplicabilitate si in industria auto, un proiect de succes fiind cel realizat pentru Audi, unde fost dezvoltata o platforma interactiva, capabila sa gestioneze procesele de amenajare si planificare a spatiilor de tip showroom si service. Un mare avantaj pe care PlanningWiz il are este ca planificatorul este un instrument flexibil si usor de configurat, iar echipa tehnica a companiei are capacitatea de a dezvolta solutii customizate pe baza solutiei de baza in functie de nevoile clientului.
Dincolo de planificarea spatiilor, Planning Wiz este o solutie care vine in sprijinul companiilor pentru a facilita comunicarea cu clientii acestora, pentru a digitaliza procesul de vanzare si in final pentru a-si mari rata de conversie si micsora rata de retur, fiind o solutie probata international. In ceea ce priveste utilizatorul final, principalele avantaje ale aplicatiei PlanningWiz sunt acelea ca e usor de folosit, ofera confort si interactivitate fara a avea nevoie de cunostinte avansate de design online.
In prezent, solutia este utilizata de catre companii de pe toate continentele lumii, peste 70% dintre proiectele PlanningWiz fiind dezvoltate in state precum SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Italia si nu numai. Varietatea de industrii pe care o poate deservi si multitudinea de scenarii in care solutia poate fi integrata, face din PlanningWiz un instrument necesar companiilor in contextul accelerarii proceselor de digitalizare.
***
Aplicatia PlanningWiz a fost creata in 2007, de catre o echipa de programatori coordonata de Daniel Homorodean, CEO Arxia, in urma unor proiecte pilot realizate pentru diversi clienti in domeniul planificarii si vizualizarii spatiului. Platfoma a fost reactualizata tehnologic de mai multe ori, pentru a incorpora cele mai moderne abordari tehnice disponibile.
Pana in prezent, peste 500.000 de utilizatori din peste 18 tari au creat peste un milion de planuri in aplicatia PlanningWiz. Printre cei mai importanti clienti ai aplicatiei se numara: Audi, Body-Solid, Jordan’s Furniture, Decorium, WW Grainger, Sharkcage, Biodex Medical, Century Office si multi altii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machinevailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
grundfos
viarom
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
BALTIC
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023