Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PLANRADAR: Webinar despre solutii digitale pentru domeniul constructiilor
PLANRADAR: Webinar despre solutii digitale pentru domeniul constructiilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 26 Sep 2022 13:21
PlanRadar, furnizor de solutii digitale pentru domeniul constructiilor, organizeaza un webinar gratuit pe tema digitalizarii managementului de santier si a solutiilor pe care le propune pentru distribuitorii aplicatiei sale, dar si pentru beneficiarii acesteia. Evenimentul se va derula online, in limba engleza, joi, pe 29 septembrie 2022, de la ora 14:00.
PlanRadar este o aplicatie de mobil dedicata managementului santierelor de constructii. Aplicatia pentru iPhone si Android stocheaza toate planurile si documentatia proiectelor de constructii si permite partilor interesate dintr-un proiect sa monitorizeze progresul acestuia si sa comunice intre ei. Solutia oferita de PlanRadar asigura gestionarea eficienta a proiectelor de constructii si a celor imobiliare, atat din perspectiva digitalizarii fluxului de lucru si a cresterii eficientei si rentabilitatii proiectelor, cat si din cea a colaborarii intregii echipe.
"PlanRadar conecteaza munca de la birou cu cea din santier, oferind formulare personalizate, liste si rapoarte pentru toate proiectele. In plus, este usor si rapid de utilizat, in doar 10 minute putand fi setat proiectul si asociati utilizatorii. Totodata, utilizatorii PlanRadar economisesc pana la 7 ore pe saptamana, generand economii importante pentru fiecare proiect. De asemenea, prin intermediul solutiei PlanRadar se poate conecta intreaga echipa – de la manageri de proiect, la echipele de pe santier, subcontractanti si beneficiari. Toti au acces la planuri, raportari si informatii, pentru a asigura predarea reusita a proiectului", a declarat Bojan Petković, Global Channel Partnership Lead in cadrul PlanRadar, moderatorul evenimentului.
In prezent, aplicatia PlanRadar este utilizata de peste 120.000 de clienti din 65 de tari ale lumii, in fiecare saptamana.
Pentru informatii suplimentare despre evenimentul PlanRadar, click aici!
Pentru a testa gratuit aplicatia PlanRadar pentru 30 de zile, click aici!
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
viarom
leviatan
CELCO 2020
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
hilti
rigips
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu