Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP lanseaza SAP Build, pentru a imbunatati expertiza in afaceri
SAP lanseaza SAP Build, pentru a imbunatati expertiza in afaceri
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 16 Nov 2022 13:02
In cadrul conferintei SAP TechEd, compania a dezvaluit lansarea unui nou catalizator pentru urmatorul val de transformare a business-urilor cu ajutorul expertizei celor mai potriviti oameni din companii. SAP Build este o solutie care se bazeaza pe putine linii de cod si care isi are radacinile in platforma SAP Business Technology Platform. Cu ajutorul acesteia, tehnologiile enterprise de nivel inalt dezvoltate de catre SAP ajung in mainile detinatorilor de business-uri, acestia avand astfel acces direct si securizat la procese end-to-end, date si contextele aferente necesare pentru a lua decizii potrivite si a spori inovatia in cadrul firmelor in care activeaza. Noua propunere SAP ofera si celor cu o expertiza tehnica minimala posibilitatea sa creeze si sa augmenteze aplicatii enterprise, sa automatizeze procese si sa creeze site-uri prin simpla metoda drag-and-drop.
”SAP Build reuneste cele mai puternice aplicatii de business disponibile pe piata intr-o platforma creata pentru a pune in valoare cu usurinta expertiza dezvoltatorilor din companii”, arata Juergen Mueller, membru in Executive Board si Chief Technology Officer in cadrul SAP. ”Intr-un mediu de afaceri volatil, SAP Build si suita completa de solutii inovatoare pe care le-am lansat astazi - de la parteneriatul alaturi de Coursera si pana la imbunatatiri in zona portofoliului enterprise - vor ajuta clientii sa isi pregateasca business-urile pentru viitor si sa atinga potentialul maxim al investitiilor pe care le fac in tehnologie.”
Cu ajutorul SAP Build, utilizatorii obtin acces rapid si neingradit la toate capacitatile oferite de SAP Business Technology Platform. Clientii pot integra sisteme cu usurinta, dar pot si sa monitorizeze, sa analizeze si sa automatizeze procese. Pot, de asemenea, sa creeze aplicatii care sa contribuie la progresul companiei, iar totul este posibil fara sa isi transfere datele pe un sistem extern. Datorita integrarii native a solutiilor SAP Signavio, utilizatorii SAP Build au vizibilitate completa asupra tuturor proceselor, astfel ca stiu unde trebuie sa se concentreze pentru a obtine un impact maxim in privinta inovarii si automatizarii. Platforma se bazeaza pe mai mult de 275.000 de puncte de referinta in procese, adunate de la peste 4.000 de clienti, dar si pe 1.300 de fluxuri de lucru si automatizari specifice, astfel incat utilizatorii sa aiba acces la intreaga expertiza de business detinuta de catre SAP in sistemele sale. Iar noul program SAP Builders permite utilizatorilor sa se conecteze rapid cu alti parteneri, prin intermediul forumurilor si al sesiunilor hands-on, astfel incat sa poata face cu usurinta schimb de experienta in vederea dezvoltarii unor bune practici de lucru.
”Avand in vedere ca cererea pentru solutii digitale contemporane este mai mare decat posibilitatea dezvoltatorilor de a le furniza, IDC estimeaza ca profesionistii vor deveni din ce in ce mai implicati in initiative pentru crearea de solutii digitale necesare pentru rezolvarea unor probleme importante in business-urile lor.”, afirma Amir Dayaratna, Research Vice President, Software Development in cadrul IDC. ”La nivel mondial, IDC estimeaza ca peste 100 de milioane de profesionisti angajati in companii vor contribui la eforturile de dezvoltare a solutiilor digitale in urmatorii 10 ani. Pachetul SAP Build ajuta utilizatorii sa isi puna in valoare expertiza din domeniu pentru a construi si itera cu usurinta solutii digitale scalabile.”
SAP Build isi arata deja impactul pozitiv: ”Cu ajutorul platformei SAP Build am reusit sa cream o experienta imbunatatita pentru clientii nostri, in vreme ce am redus costurile de dezvoltare cu 90%.”, dezvaluie Spencer Cook, XM Advocates Lead in cadrul Qualtrics, o companie de top in domeniul experience management. ”Am reusit sa dezvoltam rapid aplicatia necesara imbunatatirii programului de referinte pentru clienti, ceea ce va creste semnificativ satisfactia acestora.”
Pe masura ce fiecare business devine orientat catre tehnologie, SAP ia in considerare si accentul din ce in ce mai mare pus pe aptitudinile si viziunea pe care doar dezvoltatorii profesionisti le pot oferi intr-o companie. SAP si-a luat angajamentul de a imbunatati capacitatile profesionale a mai bine de 2 milioane de dezvoltatori din intreaga lume pana in 2025, prin triplarea ofertei de cursuri gratuite disponibile pe site-ul SAP Learning, datorita unui parteneriat cu Coursera Inc., lider global in domeniul platformelor de invatare. Astfel, aspirantii pot sa isi puna bazele unei cariere in ecosistemul SAP.
”Ne bucuram sa anuntam ca SAP lanseaza astazi un certificat profesional entry-level pe platforma Coursera. Acest certificat se adreseaza chiar si cursantilor care nu au o diploma de facultate sau experienta in industrie.”, explica Jeff Maggioncalda, CEO al Coursera Inc. ”Va pregati cursanti pentru joburi entry-level in unele din cele mai cautate domenii din prezent. Suntem onorati sa fim alaturi de SAP pentru a spori accesul la dezvoltarea de aptitudini profesionale si pentru a extinde oportunitatile economice pentru toata lumea.”
Aceste anunturi sunt doar o parte din noutatile prezentate in cadrul SAP TechEd, toate contribuind pentru a ajuta clientii si partenerii SAP sa continue procesele de transformare digitala, care sa le asigure succesul pe termen lung. In cadrul TechEd, au mai fost prezentate un nou entry point nativ pe Web pentru aplicatii de business, dedicat sporirii productivitatii, dar si noi inovatii pentru aplicatiile inteligente SAP, solutii pentru SAP Digital Supply Chain si solutii SAP pentru sustenabilitate.
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
noark
CDS
concelex
konsent
Ubitech
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
ness project
viarom
EDIT-Structural
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander