Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019

Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019
Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019
PDF, 8 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SOFTWARE & SOLUTII DIGITALIZARE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 29 nov 2019
Sumar: click aici
Sectorul constructiilor - tinta importanta pentru companiile de IT&C
Industria de constructii se afla in urma celorlalte sectoare economice in ceea ce priveste digitalizarea, companiile de pe aceasta piata devenind tinte tot mai importante pentru furnizorii de solutii din domeniul IT&C. Gradul mare de fragmentare a sectorului, necesitatea unei abordari unice pentru fiecare firma in parte, dar si oferta suficienta de forta de munca pentru sarcinile repetitive sau pentru cele care nu necesita calificare, disponibila pana nu demult, au reprezentat principalii factori care mentinut nevoia de imbunatatire a productivitatii sub cea a altor industrii. Aceasta situatie se afla, deja, in schimbare, in contextul problemelor tot mai mari pe care companiile le au cu forta de munca, dar si ca urmare a faptului ca antreprenorii si investitorii din sector constientizeaza tot mai mult potentialul tehnologiei digitale de a accelera proiectele, de a reduce costurile si de a imbunatati siguranta operationala. Totusi, procesul digitalizarii in constructii este inevitabil si urmeaza a fi implementat accelerat, in contextul in care tot mai multe companii specializate se confrunta cu deficiente la nivelul competentelor angajatilor, iar antreprenorii de constructii au probleme din ce in ce mai mari cu identificarea si angajarea de lucratori calificati. Desi aflata, inca, la inceput de drum, transformarea digitala a societatilor de constructii din Romania este deja o realitate.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii pe baza informatiilor furnizate de Eurostat, KeysFin, OAR, precum si de cei mai importanti furnizori de solutii specializate din domeniul IT&C - si nu numai: Starbyte, CYPE, UTI Grup, Archibus-Serraview, Schneider Electric Romania (divizia Building Management System - BMS), Kaspersky, CON-A, Sixense Romania, Entersoft, PRO SYS, Soft Consulting, SoftOne Open Enterprise Solutions, Wizrom Software, Transart, Bittnet Group, Endava etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a procesului de implementare a digitalizarii in constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
concelex
ness project
noark
CDS
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
siniat
EDIT-Structural
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander