Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019

Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019
Analiza procesului de implementare a digitalizarii in constructii pe anul 2019
PDF, 8 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SOFTWARE & SOLUTII DIGITALIZARE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 29 nov 2019
Sumar: click aici
Sectorul constructiilor - tinta importanta pentru companiile de IT&C
Industria de constructii se afla in urma celorlalte sectoare economice in ceea ce priveste digitalizarea, companiile de pe aceasta piata devenind tinte tot mai importante pentru furnizorii de solutii din domeniul IT&C. Gradul mare de fragmentare a sectorului, necesitatea unei abordari unice pentru fiecare firma in parte, dar si oferta suficienta de forta de munca pentru sarcinile repetitive sau pentru cele care nu necesita calificare, disponibila pana nu demult, au reprezentat principalii factori care mentinut nevoia de imbunatatire a productivitatii sub cea a altor industrii. Aceasta situatie se afla, deja, in schimbare, in contextul problemelor tot mai mari pe care companiile le au cu forta de munca, dar si ca urmare a faptului ca antreprenorii si investitorii din sector constientizeaza tot mai mult potentialul tehnologiei digitale de a accelera proiectele, de a reduce costurile si de a imbunatati siguranta operationala. Totusi, procesul digitalizarii in constructii este inevitabil si urmeaza a fi implementat accelerat, in contextul in care tot mai multe companii specializate se confrunta cu deficiente la nivelul competentelor angajatilor, iar antreprenorii de constructii au probleme din ce in ce mai mari cu identificarea si angajarea de lucratori calificati. Desi aflata, inca, la inceput de drum, transformarea digitala a societatilor de constructii din Romania este deja o realitate.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii pe baza informatiilor furnizate de Eurostat, KeysFin, OAR, precum si de cei mai importanti furnizori de solutii specializate din domeniul IT&C - si nu numai: Starbyte, CYPE, UTI Grup, Archibus-Serraview, Schneider Electric Romania (divizia Building Management System - BMS), Kaspersky, CON-A, Sixense Romania, Entersoft, PRO SYS, Soft Consulting, SoftOne Open Enterprise Solutions, Wizrom Software, Transart, Bittnet Group, Endava etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a procesului de implementare a digitalizarii in constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips
theda mar
Acvatot 2019
noark
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
BALTIC
Ubitech
MAKITA
grundfos
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica