Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTBINATOR vizeaza extinderea pe pietele din SUA, Israel si Japonia
SOFTBINATOR vizeaza extinderea pe pietele din SUA, Israel si Japonia
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 25 Aug 2020 12:02
Andrei Pitis (foto), unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori si investitori in IT din Romania, se alatura Softbinator Technologies pe pozitia de Chairman, prin Simple Capital, vehiculul de investitii al acestuia, care devine actionar al companiei. Totodata, Softbinator Technologies isi propune consolidarea vanzarilor si diversificarea clientilor externi, principalele piete vizate fiind SUA, Israel si Japonia. 
Noul parteneriat are ca fundament valori comune in ceea ce priveste inovatia la scara globala, respectiv aceeasi orientare raportat la dezvoltarea de produse software, de la conceptie, la lansare in piata si parcursul ulterior. Un alt factor determinant al acestei decizii este si relatia de durata pe care Andrei Pitis o are cu fondatorii companiei inca din perioada in care Softbinator Technologies reprezenta un catalizator de developeri si oameni tech, activitate sustinuta in prezent de Fundatia Softbinator.
"Consider ca solutia reala pentru dezvoltarea companiilor de produs din Romania, respectiv reusita acestora in piata globala, este un antreprenor dedicat si motivat. Ma bucur sa contribui alaturi de echipa Softbinator Technologies la planurile de dezvoltare ale companiei pe piata globala. Viziunea comuna asupra dezvoltarii unei companii de acest tip reprezinta baza parteneriatului nostru", a declarat Andrei Pitis. 
In prezent, actionarii Softbinator Technologies sunt Daniel Ilinca, Alex Dianu, Andreea Popa, Marius Baisan - fiecare indeplinind diferite roluri in cadrul companiei - si Simple Capital, reprezentata de Andrei Pitis. Pozitia Chairman of the Board are un rol strategic, de coordonare a dezvoltarii companiei pe termen lung si mediu, respectiv de extindere a operatiunilor si a bazei de clienti. 
"Unul dintre obiectivele Softbinator Technologies - abordare pe care o impartasim, de altfel, cu Andrei Pitis - este identificarea antreprenorilor cu viziune in care vom investi prin dezvoltarea solutiei tehnice, intr-o combinatie de cash si equity sau doar equity. Ne bucuram, asadar, sa creionam impreuna urmatorii pasi din strategia de dezvoltare a companiei, pe baza valorilor comune in care ne regasim", a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.
Totodata, un alt obiectiv al companiei este cresterea accelerata in perioada urmatoare, cu accent pe diversificarea clientilor externi, in prezent 100% dintre acestia fiind deja din afara tarii (Asia, Europa, SUA). Printre planurile de dezvoltare se afla identificarea de noi oportunitati de crestere, atat prin dezvoltare de produs, cat si prin investitii tehnologice in companii inovatoare. Principalele piete vizate, unde Softbinator Technologies isi propune sa-si aduca aportul in produse inovative, sunt SUA, Israel si Japonia.
***
Softbinator Technologies, companie romaneasca specializata in Product Development si R&D, cu expertiza in blockchain si Inteligenta Artificiala, dezvolta solutii digitale de Fintech, MedTech/ HealthTech si EdTech pentru clienti din Europa, America de Nord si Asia. Softbinator Technologies are in prezent peste 80 de specialisti IT in cele doua birouri din Bucuresti si Constanta.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19allbimAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere