Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK Romania organzeaza noua editie Cities of Tomorrow in martie, in format hibrid
AHK Romania organzeaza noua editie Cities of Tomorrow in martie, in format hibrid
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 13 Ian 2023 06:19
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) organizeaza, in perioada 21-28 martie 2023, cea de-a XI-a editie a evenimentului "Cities of Tomorrow", in format hibrid. Conferinta este recunoscuta pe plan national ca fiind un eveniment de referinta dedicat dezvoltarii urbane si regionale, asigurand, de peste un deceniu, o platforma pentru schimbul de idei si know-how, reunind sectorul public si pe cel privat, cu scopul de a stimula colaborarea intre toti actorii relevanti si de a spori astfel competitivitatea tarii. Tema din acest an este calitatea vietii.
In cadrul conferintei propriu-zise, ce va avea loc pe 28 martie, speakeri experimentati din domenii relevante si profesionisti renumiti vor prezenta exemple internationale de bune practici si concepte de viitor. In intervalul 21-23 martie vor fi organizate 9 mese rotunde, organizate online, in cadrul carora vor fi abordate teme punctuale, cu scopul de a indemna toti participantii sa gaseasca impreuna solutii la provocarile cu care se confrunta: Eficienta Energetica & Managementul Energetic, Finantare & Fonduri UE, Digitalizare & Guvernanta Oraselor, Siguranta Oraselor, Mobilitate, Dreptul Constructiilor, Reconversie & Revitalizare, Economie Circulara si Turism, Lifestyle & Cultura.
In plus, vor exista nenumarate ocazii de networking si discutii interesante cu toti participantii si invitatii in cadrul marketplace-ului organizat la eveniment, pe 28 martie. De asemenea, va fi din nou posibila participarea cu un proiect de dezvoltare durabila pentru comunitati in cadrul concursului de proiecte, ale carui finala si premiere vor avea loc tot in cadrul conferintei din 28 martie 2023.
Pentru informatii suplimentare si inscrierea la eveniment, click aici!
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
CDS
viarom
Ubitech
theda mar
konsent
EDIT-Structural
rigips
strabag nivel 1
noark
leviatan
concelex
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
siniat
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander