Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Conferinta Constructiile - Motorul Economiei, 9 februarie la Ramada Bucharest Parc
Conferinta Constructiile - Motorul Economiei, 9 februarie la Ramada Bucharest Parc
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Feb 2023 13:24
eDevize, furnizorul suitei de aplicatii pentru o mai buna gestionare a fluxului productiv din constructii, organizeaza conferinta "Constructiile - motorul economiei in 2023", dedicata societatilor din acest domeniu de activitate. Evenimentul va avea loc la data de 9 februarie 2023, la hotelul Ramada Bucharest Parc, in sala Terra Grand Ballroom, si vor fi abordate, printre altele, subiecte precum incertitudinea legata de preturile materialelor, problemele cu forta de munca, digitalizarea companiilor de constructii in 2023 (finantari si legislatie), dar si diverse sfaturi de la specialisti referitoare la evaluarea si ofertarea proiectelor.
Potrivit estimarilor organizatorilor, la conferinta vor fi prezente peste 120 de persoane de la companii de top de constructii din Romania.
Printre speakerii care au confirmat participarea la evenimentul eDevize se afla Cristian Erbasu (CEO la Constructii Erbasu SA), Catalin Visan (director executiv, Concelex), Catalin Podaru (CEO, Leviatan Design), Attila Puskas (director de contractare, KESZ Romania), Florin Manoloiu (director comercial, eDevize), Radu Rica (director de dezvoltare, Constructii Erbasu SA), Gabriel Marcu (Chief Technical Manager, Leviatan Design), Madalin Matica (director general, Interhub Development), Adrian Dragomir (fondator Termene.ro), Catalina Miu (Commercial Manager, eDevize), Anca Ginavar (director general, MDLPA), Irina Forgo (director, FPSC), Romina Posea (Head of Planning & Continuous Improvement Office, Leviatan Design), Sorina Elena Bandrea (director de vanzari, Fabrica de Consultanta), Marius Gogescu (avocat specializat in achizitii publice) si Eli Neicut (moderator si Content creator).
"Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, are nevoie de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si leaderi in acest domeniu. Daca ne raportam la anul curent, acesta se preconizeaza a fi unul foarte dificil, cu poate si mai multa incertitudine in piata decat precedentul. Insa, sectorul constructiilor in Romania este si va fi in continuare unul rezistent, ce va avea doar de castigat. Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca toti cei implicati vor detine informatii corecte si clare si daca vor putea capata si mai multa eficienta si control in managementul de proiect, mai ales pentru serviciile de evaluare si ofertare (activitatile de la care pleaca totul cand vine vorba de un proiect de constructii). Constructiile vor fi motorul economiei in 2023 si trebuie sa avem incredere in acest lucru", a declarat Florin Manoloiu, reprezentantul eDevize.
Evenimentul va fi organizat in parteneriat cu Federatia Patronatelor Societatilor de Constructii (FPSC).
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la conferinta, click aici!
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
quadratum
noark
Acvatot 2019
ness project
rigips
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
konsent
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander