Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EXPO REAL: AHK organizeaza standul Romaniei la cel mai mare targ de investitii
EXPO REAL: AHK organizeaza standul Romaniei la cel mai mare targ de investitii
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2019 11:06
Pentru a opta oara consecutiv, AHK Romania - Camera de Comert Romano-Germana - organizeaza standul comun al Romaniei la Expo Real München, cel mai mare targ din Europa pentru proiecte imobiliare si investitii. Evenimentul, aflat anul acesta la a 22-a editie, reprezinta pentru co-expozantii romani o oportunitate excelenta de a intalni si interactiona cu peste 45.000 de participanti din 72 de tari, fiind un pandant al networking-ului international, al proiectelor de anvergura, al investitiilor si finantarilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din domeniu -  de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase - transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.
Din cele trei standuri ale Romaniei, cu coordonatele A1.234, A1.241 si A1.242, fac parte urmatorii reprezentanti ai autoritatilor locale care sunt in cautare de investitori interesati de amplasamente la noi in tara: Consiliul Judetean Ilfov (stand A1.241), Sectorul 5 Bucuresti (stand A1.242), Consiliul Judetean Suceava, Municipiul Brasov, Municipiul Iasi, Municipiul si Portul Constanta si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru (stand A1.234). 
Coexpozantii din mediul economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidentiale, de parcuri industriale, servicii logistice integrate, respectiv constructii civile si industriale si consultanta juridica, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Danina Star, Element Industrial, Estoria City, Geiger Romania, Impact Developer & Contractor, Lion’s Head Investments, REC Partners, Stratulat Albulescu si WDP Romania (stand A1.234).
La fel ca in anii trecuti, Romania va fi prezenta in programul targului de conferinte de specialitate, ce reuneste peste 400 de experti, cu conferinta "Romania in prim-plan. Oportunitati de piata: revizuire si tendinte care contureaza piata proprietatilor industriale si comerciale", dedicata promovarii avantajelor competitive ale Romaniei. Aceasta are loc in data de 7 octombrie, ora 17:00, in zona Discussion & Networking Forum, hala A1. Vorbitorii invitati sunt: Dana Bordei, Commercial Manager WDP Development Romania; Lori Collin, Director Romania Lion’s Head Management; Michael Heller, Lead Analyst for Real Estate Research; Bernd Himmler, Head of Property Portfolio Manager CEE & Head of Project Development S IMMO si moderatorul, Andreas Schiller, redactor-sef al SPH Newsletter si Schiller Publishing House. 
"Inca o data, vedem o usoara crestere a numarului de expozanti si, astfel, vom obtine o noua participare-record. Numarul de preinregistrari ale vizitatorilor este de asemenea in crestere", spune Klaus Dittrich, presedinte si CEO al Messe München. Barometrul de opinie al EXPO REAL, un sondaj la care au participat 1.880 de profesionisti din sectorul imobiliar, prezinta o imagine in concordanta cu aceasta: "79% dintre respondenti se asteapta la un rezultat bun pentru companiile lor in 2019, 14% chiar anticipeaza un an record", subliniaza Dittrich.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
siniat
concelex
CONCEPT STRUCTURE
konsent
rigips
MAKITA
ness project
theda mar
BogArt
Ubitech
noark
EDIT-Structural
viarom
Acvatot 2019
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander