Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - GEOPREVI: Simpozionul comunitatii geodezilor din Romania incepe maine
GEOPREVI: Simpozionul comunitatii geodezilor din Romania incepe maine
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 13 Sep 2017 16:15
Simpozionul International GeoPreVi 2017, cel mai important eveniment al comunitatii geodezilor din Romania, se va desfasura in perioada 14-16 septembrie a.c. la hotelul Ramada Plaza din Bucuresti. Lucrarile abordeaza teme actuale de interes national si international, deruladu-se sub titlul "Smart Solutions for a Secure and Valuable Property" ("Solutii Inteligente pentru o Proprietate Sigura si Valoroasa").
GeoPreVi este un eveniment stiintific international al Facultatii de Geodezie din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, fiind organizat, in acest an, in colaborare cu Federatia Internationala a Geodezilor (FIG) - Comisiile 7 (Cadastre and Land Management), 8 (Spatial Planning and Development) si 9 (Valuation and the Management of Real Estate), precum si cu Uniunea Geodezilor din Romania, Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie, Cartografie si Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Printre partenerii UTCB in organizarea evenimentului se afla si Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Facultatea de Geografie a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" - Bucuresti si Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.
La eveniment sunt asteptati peste 200 de participanti din mai mult de 10 tari, specialisti in cadastru, organizarea si dezvoltarea teritoriului, evaluatori in domeniul proprietatilor imobiliare, dar si personalitati din mediul academic. Vor fi abordate teme importante si de actualitate cu impact in societatea romaneasca, precum cadastrul, organizarea teritoriului, evaluarea proprietatilor imobiliare, dezvoltarea si planificarea teritoriala si impactul Programului National de Cadastru si Carte Funciara asupra acestor domenii in care geodezii isi desfasoara activitatea profesionala.
Printre personalitatile marcante din domeniu care si-au anuntat participarea la eveniment se afla Chryssy Potsiou (presedintele FIG), Gheorghe Badea (decanul Facultatii de Geodezie, UTCB), prof. Johan Neuner (presedintele Senatului UTCB), Radu Codrut Stefanescu (presedintele si directorul general al ANCPI), Valeriu Manolache (presedintele Asociatiei Patronale din Cadastru, Geodezie, Cartografie), Daniel Manate (presedintele ANEVAR), dar si invitati importanti din cadrul MDRAPFE, primariei Capitalei si altor institutii.
Programul evenimentului si alte detalii referitoare la acest simpozion, sunt disponibile la www.geoprevi.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere