Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Green Energy Expo & Romenvirotec 2024 are loc in perioada 11-13 aprilie la Romexpo
Green Energy Expo & Romenvirotec 2024 are loc in perioada 11-13 aprilie la Romexpo
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 08 Apr 2024 15:24
Green Energy Expo & Romenvirotec - Targ pentru energii regenerabile si managementul deseurilor va avea loc in perioada 11-13 aprilie 2024, la Romexpo, Pavilionul B2. Pe o suprafata de peste 6.000 mp de spatiu expozitional, mai mult de 150 de marci internationale si locale isi vor prezenta produsele. In cadrul evenimentului va fi organizat si Forumul International de Mediu si Energie, la care vor lua cuvantul 40 de speakeri, precum si diverse demonstratii de tehnologii si echipamente, in spatiile exterioare.
Autoritatile nationale s-au alaturat evenimentului, pentru a-l transforma intr-o platforma esentiala pentru profesionistii din domeniul protectiei mediului si energiilor regenerabile. Aceasta colaborare va contribui semnificativ la identificarea si implementarea celor mai eficiente solutii pentru provocarile mediului, prin dialog constructiv si schimbul de bune practici, au transmis organizatorii.
"Trebuie sa fim cu totii acolo, la Green Energy Expo & Romenvirotec si la Forumul International de Mediu: sa discutam, sa vedem, sa aflam, sa ne informam, sa ascultam, sa vedem exemplele de bune practici. Cele doua evenimente vor fi platformele care ne vor ajuta sa vedem cum putem sa fim mai buni pentru fiecare dintre noi", a declarat Mihaela Frasineanu, Consilier de stat in Cancelaria Prim-Ministrului.
 
 
"Ma bucur foarte mult ca exista un astfel de targ, iar Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor nu putea sa nu fie partenerul oficial al acestui eveniment. Este nevoie de evenimente care aduc sub acelasi acoperis producatori de echipamente, autoritati publice, operatori economici si organizatii non-guvernamentale. Asteptam pe toti cei interesati sa viziteze targul, fie ca sunt ONG-uri, operatori economici, mediul de afaceri sau institutii publice. Eu personal voi participa la Green Energy Expo & Romenvirotec si sper sa ne vedem acolo intr-un numar cat mai mare", a adaugat Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.
Green Energy Expo & Romenvirotec este HUB-ul central pentru inovatie si dialog in domeniul protectiei mediului si al energiei durabile. Targul va gazdui standuri impresionante ale brandurilor de lider de piata la nivel mondial, iar echipamentele de ultima generatie expuse vor sublinia angajamentul comun catre un viitor sustenabil. Forumul International de Mediu si Energie va beneficia de prezenta unor distinsi speakeri, inclusiv oficialitati guvernamentale. Printre acestia se afla: Mihaela Frasineanu (Consilier de stat), Mircea Fechet (ministrul Mediului), Sebastian Burduja (ministrul Energiei), Bogdan Mihai Dumea (Secretar de stat), Andrei Alexandru (Secretar de stat), Robert Sorin Negoita (Primarul Sectorului 3), Giuliano Tevi (Presedinte ARM), Prof. univ. dr. Mircea Dutu (Presedinte Universitatea Ecologica), dar si experti de renume, precum Monika Romenska (Public Affairs Manager, EXPRA), Francesco Lembo (Deputy Secretary General, ACR+), Stefanie Siebert (Executive Director, Europea Compost Network), Marilena Dracea (Presedinte CIROM) si Marius Nistorescu (General Manager, EPC - Consultanta de mediu).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
concelex
viarom
ness project
konsent
CDS
Ubitech
MAKITA
siniat
rigips
noark
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander