Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Green Energy Expo & Romenvirotec are loc la Pavilionul B2 Romexpo, pe 11-13 aprilie
Green Energy Expo & Romenvirotec are loc la Pavilionul B2 Romexpo, pe 11-13 aprilie
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 13 Mar 2024 12:07
Cel mai mare targ de energii regenerabile si protectia mediului din Romania - Green Energy Expo & Romenvirotec - va avea loc in perioada 11-13 aprilie 2024, in Pavilionul B2 din Complexul Expozitional Romexpo, informeaza Agerpres.
Expozanti din tara si din strainatate vor prezenta cele mai noi si inovative produse, echipamente si solutii pentru productia de energii regenerabile si al managementului deseurilor.
Targul este organizat de Euroexpo si Romexpo in parteneriat cu Ministerul Mediului Apelor si Padurilor, Asociatia Romana de Mediu, Universitatea Ecologica din Bucuresti si se va constitui in cel mai mare HUB de inovatii tehnologice pentru productia de energii regenerabile si pentru managementul deseurilor.
Green Energy Expo & Romenvirotec este singurul targ din Romania care se va desfasura intr-un complex expozitional, unde companiile vor beneficia de o logistica completa si performanta. Pavilionul B2 al Complexului Expozitional Romexpo, cu o suprafata de 16.000 mp, este cel mai mare si modern din tara.
La targ si-au anuntat participarea peste 150 de brand-uri din domeniul energetic si din domeniul protectiei mediului.
"Firmele expozante comercializeaza tehnologii pentru productia de energii regenerabile de toate tipurile: solar, vant, termal, biogaz si pentru protectia mediului, sector in cadrul caruia managementul deseurilor ocupa un loc central. Targul nostru va gazdui standuri de mari dimensiuni (400 de mp.) unde vor prezenta fluxuri tehnologice, cu toate echipamentele si tehnologiile necesare in procesul de managementul deseurilor", sustin organizatorii.
Pe intreaga perioada a evenimentului, tehnologiile firmelor expozante vor fi prezentate atat in Pavilionul B2, cat si pe perimetrul exterior in zona DEMO AREA si vor oferi solutii specialistilor si tuturor vizitatorilor.
Totodata, Green Energy Expo & Romenvirotec va gazdui Forumul International de Mediu si Energie, eveniment organizat impreuna cu revista Infomediu Europa, in parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, la care vor participa reputati speakeri internationali, autoritati si liderii industriei de energii regenerabile si protectiei mediului. La forum vor lua cuvantul Mircea Fechet - Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mihaela Frasineanu - Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului, directori din Ministerul Mediului si Ministerul Energiei, Monika Romenska - Regulatory & Public Affairs Manager - Extended Producer Responsibility Aliance (EXPRA), Francesco Lembo - Deputy Secretary General - Association of Cities and Regions for Sustainable Resource Management (ACR+).
Organizatorii forumului isi propun sa faciliteze dialogul si schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde si mai durabil.
"Targul se adreseaza atat specialistilor din domeniu, dar si altor persoane interesate direct de implementarea de solutii din zona de energii regenerabile si protectia mediului in propriile spatii. Sunt asteptati specialistii din energie verde si in gestionarea deseurilor, investitori, banci si fonduri de investitii, operatori de proiecte de energie regenerabila, dezvoltatori imobiliari, arhitecti, constructori, antreprenori si start-up-uri care doresc sa deschida o afacere in domeniile energie regenerabile, protectia mediului si managementul deseurilor", sustin organizatorii.
De asemenea, la eveniment sunt invitati reprezentanti ai mediului universitar (profesori si studenti), experti, specialisti, consultanti de business, reprezentanti guvernamentali, ai ministerelor, Presedintiei, autoritati locale - primari, angajati ai primariilor, parlamentari, experti parlamentari, precum si reprezentanti ai ONG-urilor din zona de energie verde si protectia mediului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
concelex
siniat
CDS
konsent
rigips
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
noark
MAKITA
Ubitech
ness project
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander