Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NZEB Expo, eveniment dedicat constructiilor eficiente energetic, la Bucuresti
NZEB Expo, eveniment dedicat constructiilor eficiente energetic, la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 29 Apr 2024 10:08
nZEB Expo, cel mai mare eveniment local din domeniul constructiilor eficiente energetic, va avea loc in premiera la Bucuresti, intre 14-16 iunie 2024, la Romexpo, Pavilion B2. Evenimentul are ca obiectiv informarea publicului asupra principiilor nZEB si de casa pasiva, oferind intr-un singur loc si intr-un mod accesibil toate informatiile necesare pentru a construi corect si sustenabil. Intrarea publicului la nZEB Expo este gratuita, cu inscriere in prealabil pe website. 
nZEB Expo are ca scop schimbarea fundamentala a modului in care se construieste in Romania, fiind un eveniment de referinta in domeniul constructiilor eficiente energetic, ce pune la dispozitia publicului know-how integrat despre standardele nZEB si de casa pasiva. Inspirat de marile evenimente europene din domeniu, expozitia isi propune sa devina principalul eveniment de profil din Europa de Est si Sud - Est, accelerand tranzitia catre constructii eficiente si independente energetic. 
Evenimentul va avea anul acesta doua editii - la Bucuresti, intre 14-16 iunie si in Cluj-Napoca, in perioada 1-3 noiembrie. Expozitia se adreseaza celor care doresc sa construiasca sau sa isi renoveze locuinta la standardele actuale de eficienta energetica, conceptul si desfasurarea evenimentului avand rolul de a-i ghida in tot procesul. Astfel, vizitatorii vor avea acces la oameni cheie din industrie, precum arhitecti, ingineri, mesteri, auditori energetici, dezvoltatori imobiliari, constructori, producatori de materiale de constructii si alti profesionisti specializati in sustenabilitate si eficienta energetica.
"nZEB Expo este un pas important in directia constructiilor sustenabile in Romania, putin dezvoltata la momentul actual. Ne dorim ca acest eveniment sa devina un punct de referinta regional pentru toti cei interesati de eficienta energetica si de constructiile viitorului. Misiunea noastra este sa educam publicul asupra principiilor nZEB si de casa pasiva, oferindu-le informatiile necesare pentru a construi corect si sustenabil, respectiv sa-i ghidam prin tot procesul realizarii unei constructii eficiente energetic. Pe termen lung, ne propunem sa avem un rol semnificativ in accelerarea tranzitiei catre cladiri nZEB si pasive, aducand impreuna toti factorii relevanti din industrie si promovand cele mai noi tehnologii si materiale din domeniul constructiilor sustenabile”, a declarat Marius Soflete, inginer proiectant de case pasive si co-organizator nZEB Expo.
 
 
nZEB Expo, in premiera la Bucuresti – peste 15.000 persoane asteptate 
Pentru prima data in Capitala, nZEB Expo va avea loc in perioada 14-16 iunie 2024, la Romexpo, Pavilion B2, unde sunt asteptati peste 15.000 de specialisti si persoane interesate de constructii eficiente energetic. Evenimentul se va desfasura pe 3 scene, vor fi prezenti peste 150 de expozanti si 50 de speakeri, ce vor oferi peste 20 de ore de know-how in domeniu si 27 de workshop-uri. 
nZEB Expo integreaza o diversitate de activitati si oportunitati, atat pentru expozanti si parteneri, cat si pentru beneficiari, precum: conferinte si paneluri de discutie, in care vor urca pe scena cei mai relevanti speakeri din industria constructiilor, atat din Romania cat si din strainatate; workshop-uri tematice si interactive, in care profesionisti si mesteri fac demonstratii live, aplicate pe materiale si tehnici de lucru; expozitie in aer liber, cu tiny house-uri si constructii pre-fabricate sau evenimente speciale, precum lansari de produs din zona materialelor de constructie, certificari de materiale in standard de casa pasiva, dar si certificari live de constructii pasive. Pe de alta parte, in business lounge, zona dedicata de networking, expozantii si partenerii pot initia relatii de business, iar pentru o experienta completa evenimentul include si o zona de relaxare, pentru odihna, mancare si racoritoare.
 
 
Traditia evenimentului nZEB Expo 
Conceptul evenimentului a pornit in urma cu doi ani, la Cluj - Napoca, si s-a desfasurat sub denumirile de Saptamana nZEB ‘22 si nZEB goes Passive ’23, evoluand semnificativ de la un an la altul gratie feedback-ului pozitiv obtinut atat din partea partenerilor si expozantilor, cat si din partea publicului vizitator. 
Editiile precedente au atras un numar record de participanti: 10.500 de persoane au vizitat expozitia, interactionand cu cei 150 de expozanti si beneficiind de cunostinte din partea a 70 de speakeri. De asemenea, au avut loc peste 40 de de workshop-uri tematice,insumand peste 48 de ore de know-how oferit participantilor.
Partenerii evenimentului sunt E.ON Energie Romania si Banca Transilvania (parteneri principali), Daikin (partener Networking Area), QFort, Rehau, CASArbor, Unikat Group, Knauf Insulation, Aido Construct, Kroll Plus, Qualmont, Termototal.
Participarea la nZEB Expo Bucuresti (14-16 iunie) este GRATUITA, pentru informatii suplimentare si inscrieri, aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Acvatot 2019
strabag nivel 1
konsent
theda mar
siniat
rigips
ness project
CONCEPT STRUCTURE
viarom
BogArt
noark
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
concelex
quadratum
leviatan
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander