Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - OPTIM PM, recunoscuta Compania de Management de Proiect a anului, in SEE
OPTIM PM, recunoscuta Compania de Management de Proiect a anului, in SEE
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 13 Apr 2021 09:08
Compania Optim Project Management, liderul pietei romanesti de management de proiect, a primit trofeul "SEE Project Management Company of the Year" (compania de project management a anului din sud-estul Europei) in cadrul celei de-a 16-a efitii a Galei a Premiilor SEE Real Estate, care a avut loc pe 8 aprilie 2021.
Aceasta este a sasea recunoastere acordata de Europa Property in ultimii ani si evidentiaza dimensiunea, complexitatea si varietatea proiectelor la care lucreaza compania in regiune.
In 2020, Optim Project Management a participat la constructia si livrarea cu succes a unor proiecte de anvergura din Romania, precum ibis Timisoara City Center, Moxy Bucuresti, WDP Industrial Park Buzau, Hornbach Oradea, dar si din alte tari din regiune, precum constructia centrului comercial Galerija Belgrad si renovarea Galerija Stara Zagora.
In plus, pentru a-si extinde serviciile in regiunea SEE, compania a deschis anul trecut a doua sucursala de birouri in afara granitelor Romaniei la Belgrad, in Serbia.
"Acest premiu reprezinta o binemeritata recunoastere internationala din partea industriei pentru talentul si munca noastra, oferind cele mai inalte standarde pentru clientii nostri si mentinand rezultate ridicate si profesionalism in toate proiectele noastre. As dori sa multumesc special echipelor mele din Romania, Bulgaria si Serbia", a declarat David Evans, proprietar si fondator al Optim Project Management.
Compania este activa in Romania in 2009 si a devenit una dintre cele mai mari societati specializate in managementul proiectelor de constructii si in domeniul proiectarii/ ingineriei. Pentru a extinde serviciile pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est, Optim PM a deschis primul birou in afara Romaniei in 2017, in Bulgaria, la Sofia.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
noark
rigips
theda mar
concelex
MAKITA
leviatan
quadratum
Acvatot 2019
viarom
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander