Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - OPTIM PM, recunoscuta Compania de Management de Proiect a anului, in SEE
OPTIM PM, recunoscuta Compania de Management de Proiect a anului, in SEE
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 13 Apr 2021 09:08
Compania Optim Project Management, liderul pietei romanesti de management de proiect, a primit trofeul "SEE Project Management Company of the Year" (compania de project management a anului din sud-estul Europei) in cadrul celei de-a 16-a efitii a Galei a Premiilor SEE Real Estate, care a avut loc pe 8 aprilie 2021.
Aceasta este a sasea recunoastere acordata de Europa Property in ultimii ani si evidentiaza dimensiunea, complexitatea si varietatea proiectelor la care lucreaza compania in regiune.
In 2020, Optim Project Management a participat la constructia si livrarea cu succes a unor proiecte de anvergura din Romania, precum ibis Timisoara City Center, Moxy Bucuresti, WDP Industrial Park Buzau, Hornbach Oradea, dar si din alte tari din regiune, precum constructia centrului comercial Galerija Belgrad si renovarea Galerija Stara Zagora.
In plus, pentru a-si extinde serviciile in regiunea SEE, compania a deschis anul trecut a doua sucursala de birouri in afara granitelor Romaniei la Belgrad, in Serbia.
"Acest premiu reprezinta o binemeritata recunoastere internationala din partea industriei pentru talentul si munca noastra, oferind cele mai inalte standarde pentru clientii nostri si mentinand rezultate ridicate si profesionalism in toate proiectele noastre. As dori sa multumesc special echipelor mele din Romania, Bulgaria si Serbia", a declarat David Evans, proprietar si fondator al Optim Project Management.
Compania este activa in Romania in 2009 si a devenit una dintre cele mai mari societati specializate in managementul proiectelor de constructii si in domeniul proiectarii/ ingineriei. Pentru a extinde serviciile pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est, Optim PM a deschis primul birou in afara Romaniei in 2017, in Bulgaria, la Sofia.
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
viarom
FRONTALE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
noark
CDS
leviatan
BALTIC
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica