Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - UGR anunta Saptamana Geodeziei si simpozionul GEOMAT, intre 15 - 19 noiembrie
UGR anunta Saptamana Geodeziei si simpozionul GEOMAT, intre 15 - 19 noiembrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Oct 2022 13:54
Uniunea Geodezilor din Romania (UGR), impreuna cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului, anunta organizarea celei de-a treia editii a Saptamanii Geodeziei Romanesti, in cadrul careia va fi organizat si simpozionul stiintific international GEOMAT 2022. Evenimentul are loc la Iasi, in perioada 15-19 noiembrie 2022, in Congress Hall Palas Iasi.
Anul acesta, la cea de-a IX-a editie a simpozionului GEOMAT, tema principala a dezbaterilor va fi Managementul Datelor Geospatiale pentru Mediul Construit, inclusiv infrastructura de transport, retelele tehnice si civile de utilitati, dar si spatiul urban de cladiri de locuinte, comerciale, administrative, culturale sau logistic-industriale.
"Romania trece printr-un proces accelerat de dezvoltare, modernizare si reabilitare a infrastructurii de transport. Fie ca vorbim de infrastructura de transport rutier, feroviar, aerian sau maritim, rolul profesionistilor geodezi este esential in colectarea si gestionarea corecta a datelor spatiale folosind metode moderne, care asigura baza digitalizarii activitatilor din acest domeniu. Saptamana Geodeziei din Romania isi propune sa creeze baza unor intalniri si discutii constructive intre profesionistii din domeniul colectarii si managementului datelor spatiale si cei din domeniul infrastructurii de transport, organizand mese rotunde si sesiuni tehnice dedicate acestei teme, cu un accent pe infrastructura de drumuri si cai ferate", a declarat ing. Mircea Afrasinei, presedintele UGR.
De asemenea, cu acelasi prilej, vor avea loc dezbateri cu privire la modul de implementare si aplicare a Programului National de Cadastru si Carte Funciara (PNCCF) derulat de Agentia Nationala de Cadastru si Carte Funciara (ANCPI), unul dintre cei mai importanti parteneri in organizarea si implementarea acestui eveniment stiintific.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
siniat
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
theda mar
Arduro
SSAB
Acvatot 2019
CDS
BogArt
rigips
SIGM
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent
MAKITA
Ubitech
strabag nivel 1
noark
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander