Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB continua productia, dar ajustat conform masurilor impuse de autoritati
LINDAB continua productia, dar ajustat conform masurilor impuse de autoritati
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 25 Mar 2020 06:44
Producatorul de structuri metalice pentru constructii si sisteme de ventilatii Lindab continua productia la fabrica pe care o detine in Stefanestii de Jos, activitatea fiind ajustata conform masurilor impuse de autoritati. 
 
"Primele masuri luate de managementul Lindab in Romania vizeaza angajatii si impiedicarea raspandirii virusului in randul acestora, al familiilor si apropiatilor lor. Masurile vizeaza actiuni pentru sporirea normelor de igiena la sediul Lindab din Stefanestii de Jos (igienizarea frecventa a spatiilor comune, dotarea cu substante dezinfectante, masti si manusi a angajatilor si vizitatorilor), restrangerea numarului de vizitatori la sediul Lindab din Stefanestii de Jos si alinierea la recomandarile receptionate de publicul larg de la autoritati (distantarea angajatilor in spatiile comune, inclusiv in timpul transferului casa-loc de munca, organizat de companie, etc.). Exista echipa dedicata acestei situatii complet noi, care actioneaza cu promptitudine", a declarat Andrei Sulyok, directorul general al Lindab Romania.
 
Noile dificultati pe care le intampina compania, ca de altfel toate firmele din Romania, sunt legate de lipsa de predictibilitate, lucrul de la distanta, cheltuielile suplimentare generate de masurile luate pentru a depasi situatia actuala si de provocarile date de ajustarea activitatii, generate de masurile impuse de autoritati.
 
"Efectele crizei generate de COVID-19 vor fi similare cu efectele crizei din 2008. La modul general, lucrul de la distanta va deveni o practica mai frecventa in viitor; cu influente negative (spatii de birouri), dar si pozitive (trafic redus, poluare redusa etc)", a mai spus Andrei Sulyok.
 
Managerul Lindab Romania considera ca statul ar trebui sa se inspire mai mult din modelele bune de sprijin al mediului de afaceri si populatiei din alte tari europene.
"Nu sunt in masura sa formulez masurile care ar trebui intreprinse la nivel guvernamental, dar cu siguranta implementarea unor modele de sprijin similare cu cele din alte tari din Europa vor fi de ajutor. Nu trebuie sa reinventam apa calda. Este suficient daca, macar de data asta, vom copia modele bune implementate de alte tari", a precizat Andrei Sulyok.
 
In ceea ce priveste parteneriatele economice cu alte companii si cu beneficiarii, managerul Lindab Romania a subliniat ca "echipa de vanzari tine legatura zilnic cu acestia, pentru a raspunde punctual tuturor provocarilor, pentru a fi impreuna atenti la nevoile si solicitarile clientilor comuni. Suntem optimisti ca vom face fata cu brio situatiei si vom avea ulterior ocazia sa impartasim situatiile prin care trecem astazi", a mai spus Andrei Sulyok.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere