Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB: Investitii in dezvoltarea productiei si retentia angajatilor calificati
LINDAB: Investitii in dezvoltarea productiei si retentia angajatilor calificati
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 19 Aug 2019 07:56
Una dintre directiile strategice ale Lindab Romania este orientarea catre retentia fortei de munca, in contextul situatiei dificile cu care se confrunta intregul sector al constructiilor din acest punct de vedere. Parte a producatorului suedez de acoperisuri metalice, solutii pentru hale metalice si ventilatii Lindab, compania implementeaza la nivel local politica grupului de dezvoltare a angajatilor, prin asigurarea accesului acestora la programe interne de wellbeing, training-uri si beneficii pe termen mediu si lung. De asemenea, Lindab Romania investeste in dezvoltarea si diversificarea productiei la fabrica din Stefanestii de Jos, investitiile din 2019 urmand a se regasi in rezultatele din 2020. Compania a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro.
Interviu cu Andei Sulyok (52 de ani), directorul general al Lindab Romania si manager cu o experienta de 25 de ani pe piata invelitorilor metalice.
 
- Cum va aliniati noilor trenduri globale din constructii?
- Trendurile in constructii in Romania le urmeaza pe cele globale. In Romania, adaptam actiuni si instrumente pe care le avem implementate la nivel de grup la strategia locala, astfel incat sa ramanem in tendinte. De exemplu, in domeniul HVAC investim intr-o tehnologie unica ce foloseste ultrasunetele pentru a masura debitul de aer si temperatura, cu pierdere de presiune zero. O alta tendinta din domeniul tehnologiei, in care facem pasi inainte, este Building Information Modelling, cunoscuta sub acronimul BIM, care ajuta la realizarea unor proiecte mai bune si simplifica munca specialistilor in domeniu. O provocare majora pe care o au toti jucatorii din piata este si cresterea costurilor cu materia prima. Lindab face toate eforturile sa o tina sub control si sa nu transfere impactul acesteia catre clienti.
 
- Ce solutii aveti la aceasta problema a fortei de munca?
- Pentru contracararea deficitului de forta de munca necalificata consideram oportune ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelC4E FORUMALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere