Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
PAGINA PERSONALIZATA


ONE UNITED PROPERTIES SRL

ONE UNITED PROPERTIES SRL

Adresa: B-dul Dacia nr. 56, Bucuresti, S2
Telefon: 031/225.10.00
E-mail: office@oneunited.ro
Web site: www.oneunited.ro
Domenii: Investitori & dezvoltatori de proiecte
Descriere activitate
dezvoltator imobiliar.
Prezentare companie/institutie
One United Properties se axeaza pe dezvoltari multifunctionale eficiente
 
 
 
 
 
 
Mihai Paduroiu
Functia/Firma: CEO Office Division, One United Properties;
Experienta profesionala: 17 ani pe piata imobiliara.
 
One United Properties furnizeaza dezvoltari imobiliare si facilitati de prima clasa, contribuind activ la dezvoltarea comunitatilor pe care le deserveste. Iar cifrele vorbesc de la sine: veniturile din inchirieri au inregistrat o crestere semnificativa, cu un avans de 119%, ajungand la 62,8 milioane de lei in prima jumatate a anului 2023. Aceasta crestere a fost impulsionata de veniturile din inchirieri gratie portofoliului diversificat al companiei. Si pe masura ce One United Properties continua sa se extinda si sa se diversifice, finalizarea One Cotroceni Park 2 este asteptata sa stimuleze, in continuare, veniturile din inchirieri. In perioada urmatoare, dezvoltatorul va continua si seria proiectelor de regenerare urbana, cum este proiectul One Gallery, care reprezinta restaurarea fostei hale Ford din cartierul Floreasca.
Potrivit lui Mihai Paduroiu, CEO Office Division la One United Properties, strategia pe care compania si-a fundamentat cresterea de pana acum si pe care o va urma si in viitor este sa construiasca si sa administreze un portofoliu echilibrat de dezvoltari multifunctionale integrate facil si eficient in tesutul urban si care sa indeplineasca toate nevoile noilor generatii - flexibilitate, tehnologie, wellness.
 
- Ce tendinte remarcati pe piata dezvoltarilor de cladiri de birouri in 2023?
- Contextul actual se mentine foarte dinamic, fiind jalonat de modificarile post-pandemie, de inflatie si de criza provocata de razboiul din Ucraina. Toate acestea au determinat adaptari ale pietei imobiliare, care si-a demonstrat, in ultimii ani, capacitatea de a-si pastra potentialul semnificativ de crestere si consolidare. Spre exemplu, pandemia a reasezat prioritatile in ceea ce priveste optiunile la care se uita companiile in cautarea de spatii de birouri. Daca in trecut prima criteriul financiar, acum criteriile sanitare, cele de calitate si elementul wellness joaca un rol important, ceea ce, pe termen lung, se va dovedi un castig pentru echipe, in contextul in care spatiile de lucru tind sa incorporeze elemente de relaxare, dublate de acces la facilitati si servicii. Cladirile verzi sunt tot mai apreciate, cele cu design modern si amenajari confortabile, situate in apropierea a numeroase facilitati. La One United Properties ne-am concentrat dintotdeauna pe dezvoltarea unor spatii care integreaza toate aceste aspecte, asigurand un mediu de lucru sanatos pentru angajati. Acum, spatiile pe care le propunem noi devin tot mai atractive pentru companiile care vor sa ofere echipelor lor un mediu de lucru echilibrat, sanatos, cu birouri cu design contemporan si acces la experiente gastronomice sau de relaxare. Totodata, este deja extrem de popular conceptul de dezvoltare imobiliara mixta, care inglobeaza atat unitati rezidentiale, cat si birouri moderne si spatii comerciale, de relaxare, sport sau gastronomice. Strategia de a lucra in proximitatea locuintei capata tot mai multa greutate, astfel ca o dezvoltare cu functiune mixta ofera posibilitatea de a locui si lucra in cadrul aceluiasi ansamblu, avand totodata la dispozitie restaurante, parcuri, cafenele, farmacii, magazine chiar in incinta.
- Ce provocari si oportunitati prevedeti pe piata dezvoltarilor de cladiri de birouri, pe termen scurt, mediu si lung?
- Piata imobiliara din Romania s-a dezvoltat intr-un mod sustinut in ultimii ani, s-a profesionalizat si se maturizeaza de la zi la zi. Am propus solutii pentru provocari precum infrastructura, cum sunt dezvoltarile mixte care se bazeaza pe principiul "orasului in oras" si care permit limitarea deplasarilor pe distante lungi, intrucat pun la dispozitie toate facilitatile intr-un perimetru bine delimitat. La fel ca in alte domenii profesionale, piata imobiliara prezinta propriile sale provocari, dar acestea pot fi usor depasite daca sunt abordate cu responsabilitate si atentie la detalii. Pregatirea, elaborarea bugetului si cercetarea sunt faze cheie in implementarea unui proiect si, acordandu-le atentie si timp, putem reduce potentialele riscuri neasteptate. In ansamblu, din perspectiva noastra, piata de birouri arata o mare maturitate si stabilitate.
Tocmai pentru a face fata acestor provocari, portofoliul nostru este distribuit in mai multe puncte cheie in intregul Bucuresti si se adreseaza unei game largi de chiriasi. Portofoliul comercial al One United Properties, care include One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1 si Faza 2, One Victoriei Plaza, impreuna cu componenta de retail, Bucur Obor si One Gallery, atinge un GLA de aproximativ 160.000 mp. Vorbim despre locatii care sunt extrem de adaptabile din punct de vedere bugetar, astfel incat fiecare client potential poate gasi ce i se potriveste in portofoliul nostru.
- Care sunt principalele caracteristici de sustenabilitate ale proiectelor pe care le dezvoltati?
- La One United Properties, noi construim dupa standarde de sustenabilitate inca de la primele dezvoltari, cand piata nu era atat de interesata de astfel de norme. Consideram ca acestea sunt repere foarte importante, ce atesta functionarea durabila si impactul minim asupra mediului, precum si sanatatea si starea de bine la locul de munca. Punem pret pe aceste aspecte si investim in certificari riguroase, care sunt obtinute pe baza unor criterii stricte atat in faza de dezvoltare a cladirii, cat si in momentul in care este data in functiune. Certificari precum LEED Platinum sau WELL Health & Safety implica costuri semnificative din partea noastra, pe care insa ni le-am asumat odata cu strategia noastra de a livra cladiri verzi, sustenabile.
- Care sunt principalele dificultati si provocari pe care le intampinati in activitatea curenta?
- Provocari exista pe toate planurile: de la costurile materialelor la dobanda ridicata sau la procesul de finantare, caci bancile se feresc putin de zona de birouri. Dar ne descurcam. Exista cerere si cred ca proiectele care raspund nevoilor actuale si viitoare vor avea succes. Spre exemplu, desi perioada de tranzactionare aproape s-a dublat, iar chiriasii se gandesc mult mai mult pana aleg o locatie, durata contractului este mai mare, nu am mai semnat contracte sub 7 ani. Provocarea cea mai mare vine din pacate din zona mediului public. Mediul privat a gasit mereu solutii pentru evenimentele aparute, dar avem nevoie de sprijin si din zona publica. Bucurestiul este o destinatie atractiva, dar din pacate la fiecare investitie castigata, Capitala pierde alte 10 tranzactii, in care companiile aleg sa se duca in alta parte pentru ca pe plan local nu exista infrastructura si predictibilitate. Cred ca putem vorbi, in continuare, de un potential mare de crestere si consolidare a pietei imobiliare de la noi, care ar putea fi accelerat de o infrastructura bine pusa la punct. De asemenea, lipsa unei viziuni globale pentru urbanism isi face si ea simtita prezenta, cred ca atat in randul specialistilor din domeniu, cat si printre locuitorii, in special, ai Bucurestiului.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Octombrie 2023)
 

 
ONE United Properties va livra circa 4.000 de locuinte in urmatorii 4 ani
 
 
 
 
 
 
Beatrice Dumitrascu
Functia/Firma: CEO Residential Division, One United Properties;
Experienta profesionala: 22 de ani pe piata de dezvoltare imobiliara.
 
In 2023, One United Properties va incepe lucrarile de constructii la mai multe proiecte pentru care a obtinut autorizatie de construire, in urmatorii 3-4 ani avand in plan sa livreze aproximativ 4.000 de apartamente pe piata din Bucuresti. Beatrice Dumitrascu, CEO al diviziei rezidentiale din cadrul companiei, spune ca aceste proiecte vor raspunde cererii constante de unitati noi, certificate ecologic, in locatii premium. Pe langa acestea, dezvoltatorul mai detine un portofoliu de terenuri de 106.000 mp, cu o suprafata construibila supraterana de 435.000 mp, unde estimeaza ca va mai construi 2.800 de apartamente si unitati comerciale, in cadrul unor dezvoltari precum One City Club, One Herastrau City si One Cotroceni Towers. In plus, aproape 65.000 mp de noi spatii de birouri vor fi dezvoltate in fazele 3 si 4 ale One Cotroceni Park. De asemenea, aproximativ 40.000 mp de cladiri care vor fi restaurate se inscriu in strategia dezvoltatorului de a contribui la pastrarea si protejarea patrimoniului cultural, inclusiv de obiective importante in strategia de regenerare urbana a companiei, precum One Plaza Athénée, One Downtown, One Gallery si One Athénée.
 
- Ce tendinte remarcati pe piata noilor dezvoltari rezidentiale, la inceputul anului 2023?
- Pe fondul intensificarii practicilor ESG si al crizei energetice, cred ca in 2023 dezvoltarile sustenabile de calitate se vor detasa si mai mult in preferintele clientilor care cauta fie o locuinta noua, fie o investitie pe termen lung. Cladirile eficiente energetic vor face diferenta in cautarile clientilor, reprezentand un criteriu care devine si mai important in contextul actual de crestere a preturilor la energie. Dezvoltarea durabila se afla in centrul strategiei One United Properties, iar anul trecut am incheiat un parteneriat cu Veolia Romania Solutii Integrate SA, in cadrul caruia vom implementa in dezvoltari rezidentiale un sistem de geo-exchange, care se numara printre cele mai eficiente sisteme din punct de vedere energetic si ecologic, dar este si rentabil, deoarece reduce semnificativ costurile pentru incalzirea si racirea spatiilor.
- Cum evolueaza piata, din punct de vedere al cererii si preturilor?
- In privinta preturilor, pe fondul inflatiei si al cresterii costului materialelor de constructii o parte din aceste scumpiri se vor transfera in pretul final al produselor. Este posibil insa ca anul acesta sa aduca o consolidare a pietei chiriilor, cu un interes tot mai pronuntat al clientilor de a privi catre imobiliare ca la o investitie pe termen lung, cu un randament foarte bun. Imobiliarele din Romania continua sa fie atragatoare pentru investitori raportat la alte piete din Europa Centrala si de Est: Bucurestiul este printre cele mai accesibile capitale din regiune, de aproape trei ori mai ieftin decat Praga si de doua ori mai ieftin decat Ljubljana si Bratislava.
- Ce provocari si oportunitati prevedeti pe piata de dezvoltare rezidentiala pe termen scurt, mediu si lung?
- In ciuda provocarilor din piata date de inflatie, cresterea dobanzilor sau problemele legate de urbanism, piata imobiliara din Romania are un potential semnificativ de dezvoltare si ramane extrem de atractiva pentru clienti si investitori, in principal datorita deficitului mare de locuinte de buna calitate. Desi pot exista preocupari cu privire la ratele dobanzilor si problemele de urbanism in Bucuresti, acestea sunt dificultati temporare, care pot fi depasite. Cererea de locuinte in Bucuresti este in crestere. Anul trecut am vazut o cerere deosebit de mare pentru apartamente noi si durabile in locatii bune, pe care acum o putem aborda, dupa ce am primit mai multe autorizatii de construire. Cumparatorii de case din Romania cauta comunitati bune, situate in ansambluri noi si sigure, care indeplinesc cele mai ridicate standarde in materie de tehnologii integrate, design si eficienta energetica. Capitala ofera numeroase oportunitati care trebuie exploatate: numai zona Bucurestiului si Ilfovului genereaza o treime din PIB-ul Romaniei si gazduieste aproape 3 milioane de oameni, ceea ce o face una dintre regiunile dezvoltate din Europa.
- Cum se resimt, in cadrul companiei, efectele majorarilor de preturi din constructii si ale dificultatilor din lanturile de aprovizionare?
- Pe parcursul ultimilor ani, costurile in cadrul santierelor au crescut cu aproximativ 10-15%, la nivelul fiecarui an. Intr-adevar, anul trecut a fost unul cu mai multe provocari, cauzate de faptul ca preturile materialelor de constructie au fluctuat pe parcursul anului - de exemplu, preturile pentru otel au scazut, in timp ce pentru sticla au crescut. Pentru fiecare dezvoltare pe care o planificam, luam in considerare majorarea costurilor de la an la an si, prin urmare, chiar de la momentul proiectarii, anumite fluctuatii de pret, care sunt estimate de catre noi, sunt deja luate in considerare in pretul final la care vindem apartamente. In privinta rezultatelor companiei, acestea nu au fost afectate de conditiile din piata si suntem incantati ca am incheiat anul 2022 cu rezultate istorice pentru One United Properties. In ciuda provocarilor generale din piete, a investitiilor continue pe care le-am realizat si a platilor de dividende catre actionarii nostri, compania a incheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri consolidata de 1,2 miliarde lei, in crestere cu 4% fata de 2021. Si ne dorim sa continuam aceasta tendinta ascendenta in 2023 si pe termen lung. Investitiile totale pentru 2023, inclusiv achizitiile de terenuri si costurile de dezvoltare, sunt estimate la 1,16 miliarde lei.
- Ce proiecte aveti in pregatire si in constructie, in acest moment?
- Avem atat planuri de dezvoltare, cat si de achizitii de terenuri si proprietati. Printre dezvoltarile finalizate sau care urmeaza sa fie livrate anul acesta se numara One Verdi Park, One Cotroceni Park, One Floreasca Vista sau One Timpuri Noi. Pentru intervalul 2024-2025 avem in plan livrarea unor dezvoltari precum One Peninsula, One Floreasca Towers, One Herastrau Vista, One Lake Club, One High District, One Mamaia Nord Faza 2 si One Gallery, spatiu comercial si de birouri. Am anuntat de curand achizitia unui nou teren destinat unei noi dezvoltari, One Cotroceni Towers, care impreuna cu One Cotroceni Park vor forma One Cotroceni City, un adevarat oras-in-oras, care se va intinde pe mai bine de 10 ha de teren (pe locul fostelor platforme industriale Ventilatorul si Titan Mar). In prezent, compania noastra detine un portofoliu de terenuri de 106.000 mp, cu o suprafata construibila supraterana de 435.000 mp. Toate aceste terenuri se afla in prezent in faza de planificare si estimam ca pe ele vor fi construite peste 2.800 de apartamente si unitati comerciale, in cadrul unor dezvoltari precum One City Club, One Herastrau City si One Cotroceni Towers. In plus, aproape 65.000 mp de noi spatii de birouri vor fi construite in fazele 3 si 4 ale One Cotroceni Park. Avem planuri importante pentru noi achizitii. De asemenea, aproximativ 40.000 mp de cladiri care vor fi restaurate se inscriu in strategia noastra de a contribui la pastrarea si protejarea patrimoniului cultural, inclusiv de obiective importante in strategia de regenerare urbana a companiei, precum One Plaza Athénée, One Downtown, One Gallery si One Athénée.
- Ce obiective aveti pe termen mediu si lung pe piata din Romania?
- Strategia companiei este sa ne concentram, in continuare, pe zona Bucuresti-Ilfov, unde exista o oportunitate mare de dezvoltare in sectorul imobiliar. Planul nostru este sa continuam sa dezvoltam orasul intr-un mod responsabil, sa ne concentram pe dezvoltari sustenabile mixte, care sunt eficiente din punct de vedere energetic si care creeaza noi comunitati pe harta Bucurestiului. Prin fiecare dezvoltare noua pe care o livram ne dorim sa oferim comunitatii nu doar locuinte si birouri moderne, certificate, infrastructura imbunatatita, ci si acces rapid, in proximitate, la o gama variata de servicii si facilitati comerciale, de agrement, educationale, care contribuie la implementarea conceptului de "oras de 15 minute". In afara Capitalei, mai construim in Mamaia, judetul Constanta, unde am livrat deja prima faza a One Mamaia Nord si am inceput deja lucrarile la Faza 2.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Mai 2023)
 

 

ONE UNITED: Peste 1.500 de locuinte si 150.000 mp de birouri, in executie
 
 
 
 
 
 
Andrei Diaconescu
Functia/Firma: Co-fondator, One United Properties;
Experienta profesionala: peste 10 ani pe piata de dezvoltare imobiliara.
 
One United Properties are in dezvoltare patru proiecte marca One si alte doua sub brandul Neo, in Bucuresti si in Mamaia, ce vor avea, cumulat, peste 1.500 de locuinte, mai mult de 150.000 mp de spatii pentru birouri si investitii estimate la circa 300 de milioane de euro. Pe sectorul rezidential, dezvoltatorul a livrat deja proiecte precum One Floreasca Lake, Madrigalului Residence, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza, un total de 376 de apartamente. In constructie se afla peste 500 de unitati, pentru alte circa 1.000 de locuinte lucrandu-se la conceptul de dezvoltare. Pe segmentul de birouri, One United Properties are un portofoliu de 35.000 mp, in care sunt incluse cladirile One Victoriei Center (fosta Bucharest Business Center) si One North Gate. One Victoriei Center a trecut recent printr-un proces de modernizare a receptiei, abordand un nou concept pentru acest spatiu, iar la One North Gate este in derulare un proces de modernizare a proprietatii. Pe langa acestea, compania are in plan dezvoltarea a 150.000 mp de spatii pentru birouri, cu un necesar investitional estimat la 220 de milioane de euro. Pe termen lung, One United are in plan dezvoltarea unui portofoliu de proiecte de calitate, construite dupa cele mai noi standarde in materie de inovatie in constructii.
 
- La ce proiecte lucrati in prezent? In ce stadiu se afla acestea?
- One Floreasca City este o dezvoltare mixta, la intersectia Bd. Mircea Eliade cu Calea Floreasca, cu o componenta rezidentiala - One Mircea Eliade, cu 240 de apartamente exclusiviste, si una office - turnul de birouri One Tower, cu o suprafata inchiriabila bruta (GLA) de 24.000 mp. In toamna acestui an au fost incheiate lucrarile la structura, urmand ca cele patru cladiri sa fie livrate in ultimul trimestru al anului viitor.
Am inceput lucrarile si la One Herastrau Towers, ce se incadreaza in noua generatie de proiecte imobiliare multifunctionale si de regenerare urbana, proiect pe care il ridicam pe locul unei cladiri abandonate. Ansamblul este mixt si va include o zona rezidentiala, una office si una comerciala. Cele trei zone vor fi delimitate astfel: baza cladirii, cu functiuni comerciale si birouri de 5.055 mp, ce asaza constructia in peisajul urban, si cele doua turnuri destinate celor 139 de unitati locative, plus doua niveluri de parcare. Din 139 de locuinte ale componentei rezidentiale, in acest moment doar 39 mai sunt disponibile. La finalul anului trecut am primit autorizatia de construire si, potrivit constructorului, cladirea va fi finalizata in 24 de luni.
Tot in zona rezidentiala, prin brandul Neo, avem in dezvoltare ansamblurile Neo Timpuri Noi si Neo Mamaia. Situat pe un teren intravilan de 3.835 mp, in sectorul 3 al Capitalei, Neo Timpuri Noi - imobil cu functiune mixta, comert si locuire (S+P+8E) va avea 108 unitati locative (65 apartamente cu doua camere, 31 cu trei camere si 12 cu patru camere), spatii comerciale si parcare subterana si exterioara supraetajata. Acest complex va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de inalta calitate, la care se adauga avantajele cladirilor verzi. Neo Mamaia este primul proiect premium pe care il dezvoltam pe litoral, in zona Mamaia Nord. Proiectul are in plan aproximativ 47 de apartamente si un lobby spectaculos semnat Lemon Interior Design. Neo Mamaia este cel mai exclusivist proiect imobiliar din nordul statiunii Mamaia si este situat la marginea plajei. Mai mult de jumatate dintre apartamente au fost vandute, o buna parte dintre cumparatori fiind deja printre clientii grupului One United Properties.
La One Cotroceni Park, de asemenea proiect mixt, am inceput lucrarile de demolare si am primit autorizatia de construire pentru un business park cu o suprafata de 80.000 mp, un concept inovator pentru companiile in cautarea unei solutii de eficientizare a sediului. Proiectul este unic pe piata de birouri bucuresteana, cu beneficii precum: localizarea in interiorul inelului central al orasului si acces direct la statia de metrou Academia Militara, suprafete generoase per etaj, terase rooftop gardens, zona de retail de dimensiunea unui mall, spatii verzi, zone pentru activitati sportive in aer liber si o vedere panoramica asupra vecinatatilor - Palatul Cotroceni, Gradina Botanica sau Palatul Parlamentului. Termenul de livrare este in trimestrul patru al anului 2021. Intreg proiectul va cuprinde noua blocuri cu circa 800 de apartamente si birouri cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 80.000 mp, spatiile de la parterul cladirilor fiind alocate intr-o proportie semnificativa zonei de retail. Lucrarile de constructie la componenta rezidentiala vor demara in 2020.
One Verdi Park prevede constructia a doua turnuri unul de birouri si unul rezidential, intr-o zona consacrata, pe Bd. Barbu Vacarescu. Cele doua turnuri vor fi conectate de un spatiu comercial la parter. Pentru acest proiect, dezvoltatorul a primit autorizatia de constructie si da startul in aceasta perioada lucrarilor, livrarea fiind estimata pentru ultimul trimestru al anului 2021. Turnul rezidential de la One Verdi Park, impreuna cu cel mai mare turn de la One Mircea Eliade, vor reprezenta cele mai inalte blocuri de locuinte exclusiviste din Bucuresti.
- Cum a evoluat activitatea companiei in ultimii ani si ce perspective aveti pe piata locala?
- Am putea spune ca pentru noi ultimii ani au reprezentat cea mai buna perioada, cand am finalizat proiecte importante precum One Charles de Gaulle (8.000 mp), One Herastrau Plaza (32.000 mp), One Herastrau Park (28.000 mp), One Floreasca Lake (15.000 mp) si am pus pe picioare, alaturi de Ionut Dumitrescu, divizia de birouri One Office, care are astazi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate si cladirea One Victoriei Center) si birouri in dezvoltare si constructie de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park si One Verdi Park). Tot in aceasta perioada am dezvoltat, alaturi de Octavian Avramoiu si Catalin Scripcaru, brandul Neo, dedicat proiectelor rezidentiale tip boutique, de dimensiune mica, situate in locatii foarte bune, dedicate clientilor cu venituri mari si foarte mari.
- Cum credeti ca se va dezvolta piata imobiliara si de investitii in perioada urmatoare? Care sunt provocarile din domeniu?
- Observam apetitul investitorilor pentru proiecte de calitate, situate in zone bune ale Capitalei, ce au sanse mari sa devina produse investitionale de succes pe termen lung. Randamentele ridicate pe care piata imobiliara locala le are fata de alte tari din regiune, coroborate cu nivelul crescut al calitatii proiectelor dezvoltate dupa anii de recesiune, reprezinta un bun motiv pentru atragerea de noi investitori pe piata romaneasca. Totusi, in continuare, lipsa de predictibilitate legislativa complica procesul de analiza investitionala, fie ca vorbim de investitori locali care aleg sa isi plaseze capitalul in domeniul imobiliar sau de investitorii institutionali pe care ne dorim sa ii atragem in industria autohtona de imobiliare. Totodata, cresterea costurilor de constructie si lipsa fortei de munca in acest domeniu ne afecteaza direct.
- Ce obiective aveti pe piata locala, pe termen lung?
- Ne dorim sa fim recunoscuti pentru dezvoltarea unui portofoliu calitativ de cladiri, construite dupa ultimele standarde in materie de inovatie in constructii, sustenabile, cu un impact minim asupra mediului inconjurator. Totodata, ne dorim sa schimbam viziunea asupra dezvoltarilor clasice imobiliare, aducand plus valoare orasului prin livrarea de proiecte cu functionalitate mixta. Toate cladirile pe care le dezvoltam detin certificari superioare de sustenabilitate si eficienta energetica, compania noastra fiind, de altfel, premiata la numeroase gale si evenimente relevante din domeniu.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
siniat
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
Acvatot 2019
ness project
viarom
concelex
quadratum
leviatan
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander