Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Februarie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII

TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII

Adresa: Soseaua de Centura nr. 11, km 7, Tunari, Judet Ilfov
Telefon: 031/730.73.01
Fax: 031/730.73.07
E-mail: office@terra-romania.ro
Web site: www.terra-romania.ro
Domenii: Utilaje de constructii, autocamioane & autoutilitare
Descriere activitate
Utilaje de constructii, utilaje de ridicat montate pe autocamioane, echipamente pentru depozite.
 
Prezentare companie/institutie
TERRA: Majorare de 18% a incasarilor in intervalul ianuarie-septembrie
 
Terra Romania Utilaje de Constructii este reprezentant exclusiv pe piata romaneasca al concernului britanic JCB - important fabricant de echipamente cu venituri de aproximativ doua miliarde lire sterline in 2010. De asemenea, din portofoliul companiei fac parte marcile Palfinger, Sennebogen, McCloskey, Rubble Master, Bell Equipments, Jumbo, HBM Nobas, Comansa si Rohr, serviciile oferite presupunand vanzarea si inchirierea de utilaje noi si second-hand, consultanta in domeniu, instruire a operatorilor, precum si servicii post-vanzare si livrare a pieselor de schimb. Din punct de vedere financiar, in luna septembrie 2011 s-a raportat o crestere de aproximativ 18% a cifrei de afaceri fata de intervalul similar al anului trecut.
 
Petre Babiceanu (41 de ani)
Functia/Firma: director general, Terra Romania Utilaje de Constructii;
Experienta profesionala: 10 ani in pozitii de management in cadrul companiei.
 
- Ce evolutie a inregistrat piata de utilaje din Romania in acest an?
- In primele noua luni din 2011, numarul total al utilajelor livrate pe plan national a inregistrat o crestere cu aproximativ 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mentionam ca, in trimestrul al doilea a.c., ritmul ascendent s-a accelerat, iar in acest context, in perioada ianuarie - martie 2011 (interval pentru care detinem date disponibile), vanzarile Terra Romania Utilaje de Constructii au inregistrat o majorare de circa 45%. Piata pe care activam se afla, in prezent, intr-un proces de recuperare, dupa scaderea brusca a comenzilor incepand din iarna anului 2008 si continuand in 2009 si 2010, cand vanzarile s-au diminuat dramatic, din cauza blocajelor din sectorul constructiilor.
- Prezentati principalele santiere in cadrul carora livrati utilaje pentru constructii.
- Vanzarile noastre inregistreaza, in principal, tendinte similare in majoritatea regiunilor tarii, deoarece beneficiem de o reprezentare foarte buna la nivel national. Dintre cele mai importante santiere in cadrul carora am furnizat utilaje pentru constructii se afla cele ce vizeaza obiective importante de infrastructura, respectiv executia autostrazilor Bucuresti-Ploiesti, Timisoara-Lugoj, tronsonului Deva-Orastie si reabilitarea drumurilor judetene din Cluj.
- Precizati categoria de echipamente pentru care s-au inregistrat cele mai multe cereri.
- Produsele care se mentin in topul solicitarilor pe care le primeste compania noastra raman, in continuare, buldoexcavatoarele, care, datorita unei game variate de atasamente disponibile, sunt preferate de catre clientii nostri pentru executia de lucrari generale. Dintre furnizorii de utilaje sunt avantajati, in special, cei care livreaza echipamente cu functiuni multiple si pot asigura serviciile aferente unui parc complex de masini. O atentie deosebita este acordata si operatiunilor post-vanzare.
- Care sunt obiectivele companiei pentru perioada urmatoare?
- Pe termen scurt si mediu, avem in vedere consolidarea cotelor de piata actuale pentru toate categoriile de produse, atat in cazul marcilor traditionale, cat si la cele specializate. De asemenea, vizam imbunatatirea calitatii serviciilor prestate si cresterea gradului de indeplinire a exigentelor clientilor. Ne orientam permanent catre dezvoltarea portofoliului de produse, pentru a putea livra o gama cat mai variata de solutii destinate oricarui tip de aplicatie care se bazeaza pe folosirea utilajelor de de constructii (rezidentiale, nerezidentiale, demolari si prelucrare a deseurilor aferente, utilitati, reciclare, sortare si concasare, precum si pentru domeniul exploatarilor forestiere, miniere etc.).
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia noiembrie/decembrie 2011 )

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTMESENBURGman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE
Acvatot 2019
CELCO 2020
BMI_Icopal
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
rigips
leviatan
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023