Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Cladirea de birouri Tiriac Towers P+12E va fi data in folosinta pana in martie 2021
Cladirea de birouri Tiriac Towers P+12E va fi data in folosinta pana in martie 2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2020 15:54
Compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata sa administreze cladirea de birouri Tiriac Tower, unul dintre imobilele emblematice din centrul de afaceri al Bucurestiului (Central Business District), incepand cu luna octombrie.
Ca urmare a acestei decizii, Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii in gestionarea activitatii administrativ - operationale de zi cu zi in cadrul proiectului, printr-o echipa de specialisti atat on-site, cat si la sediul central, coordonati de catre Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.
Tiriac Tower este o cladire de birouri de clasa A, situata pe strada Buzesti, in zona Piata Victoriei, avand o suprafata inchiriabila de 16.500 de metri patrati. Zona subterana cu 5 niveluri a fost construita folosindu-se tehnologia top-down si adaposteste 259 de locuri de parcare, 48 de standuri pentru biciclete, vestiare si statii de alimentare pentru masinile electrice. Cu un regim de inaltime ce combina eficient volumetrii distincte, 5S+P+5E/8E/12E, cu 700 de metri patrati de terase, imobilul va fi deservit de 8 lifturi. Cladirea aflata in portofoliul Tiriac Imobiliare va fi data in folosinta in Q1 2021.
Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem mandri sa fim parte din acest proiect prin furnizarea serviciilor de property management. Tiriac Tower este o cladire de birouri care va pune la dispozitia chiriasilor cele mai noi tehnologii si ne bucuram ca vom putea astfel asigura tot confortul de care beneficiarii au nevoie, mai ales intr-o perioada plina de provocari.”
Catalin Constantinescu, Project Director, Tiriac Imobiliare: „Proiectul Tiriac Tower remodeleaza prin prezenta sa zona centrala a Bucurestiului, aducand modernitate si eleganta. O astfel de cladire trebuie sa ofere, pentru chiriasii sai, conditii si servicii la cele mai inalte standade, astfel ca, in urma unui proces riguros de selectie, am ales echipa de profesionisti Cushman & Wakefield Echinox sa ne fie alaturi, ca parteneri.”
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
EDIT-Structural
ness project
concelex
leviatan
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
quadratum
siniat
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander