Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CONSTRUCTII ERBASU: 38 milioane euro pentru reabilitarea a 74 de blocuri in S6
CONSTRUCTII ERBASU: 38 milioane euro pentru reabilitarea a 74 de blocuri in S6
Info-Santiere Publicat de AG&F 22 Aug 2018 06:00
Antreprenorul Constructii Erbasu SA, din Bucuresti, a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 179.015.307,47 lei - acordat de Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti - ce prevede asigurarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari pentru obiectivul denumit „Reabilitare termica blocuri de locuinte - 74 de blocuri” pe raza Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti.
Conform datelor furnizate de autoritatea contractanta, serviciile de proiectare presupun: documentatia tehnica - proiect tehnic impreuna cu detaliile de executie si caietele de sarcini cu listele de cantitati de lucrari si formularele conform Hotararii nr. 907 din 29 noiembrie 2016 (actualizata) a Consiliului Local al Sectorului 6 (DTP Th+ CS + DE); documentia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire conform cerintelor din certificatul de urbanism si a Legii nr. 50/1991 actualizata, (DTAC); documentia tehnica pentru organizarea executiei conform cerintelor din certificatul de urbanism si a Legii nr. 50/1991 actualizata (DTOE); obtinerea avizelor si acordurilor conform certificatului de urbanism si a legislatiei in vigoare; asistenta tehnica de specialitate in perioada implementarii proiectului. Partea de executie a lucrarilor presupune: izolarea termica a fatadei - parte vitrata, prin inlocuirea tamplariei exterioare existente/ geamului; izolarea termica a fatadei - parte opaca, inclusiv termo-hidroizolarea terasei; inchiderea balcoanelor si/sau a logiilor cu tamplarie termoizolanta; izolarea termica a planseului peste subsol; inlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent si incandescent din spatiile comune; rampe de acces; inlocuirea circuitelor electrice in partile comune; repararea elementelor de constructie ale fatadei care prezinta potential pericol de desprindere; repararea acoperisului tip terasa si sarpanta; refacerea finisajelor interioare in zonele de interventie; repararea trotuarelor de protectie; repararea/inlocuirea instalatiei de distributie a apei reci si/sau a colectoarelor de canalizare menajera si/sau pluviala din subsolul blocului; demontarea si remontarea instalatiilor si echipamentelor montate aparent pe terasa/fatada blocului de locuinte etc.
Pentru aceasta licitatie, criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-pret (componenta financiara - pretul ofertei a avut o pondere de 85%), fiind primite trei oferte (din care doua admisibile). Ofertantul castigator va putea subcontracta, in proportie de 3% din valoarea totala finala a contractului, serviciile de proiectare. Desi ofertele urmau sa fie evaluate la data-limita de 2 octombrie 2017 (ora 18.00), contractul a fost atribuit abia la data de 9 august 2018, valoarea estimata initial a acestuia fiind de 210.221.960 de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
BMI_Icopal
leviatan
strabag nivel 1
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere