Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - IASI: Aviz de securitate la incendiu pentru noua sala polivalenta Regina Maria
IASI: Aviz de securitate la incendiu pentru noua sala polivalenta Regina Maria
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 26 Mai 2023 11:57
Primaria Municipiului Iasi a obtinut si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi avizul de securitate la incendiu pentru proiectul Salii Polivalente „Regina Maria”, dupa ce documentatia a fost actualizata potrivit ultimelor modificari legislative, in urma cu o saptamana, de Consiliul Local.
In ultimele doua luni municipalitatea a obtinut si de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana si Agentia pentru Protectia Mediului Iasi avizele necesare, iar astfel au fost parcurse ultimele etape inainte ca primarul Mihai Chirica sa poata semna autorizatia de construire.
„Contam in continuare pe sprijinul Guvernului Romaniei pentru acest proiect, care va fi preluat si finantat de Compania Nationala de Investitii SA. Am primit garantii ca acest proiect va beneficia de sprijinul Guvernului de la domnul prim-ministru Nicolae Ciuca, de la domnul ministru al Dezvoltarii, Cseke Attila, precum si de la alti inalti oficiali, carora le multumesc si pe aceasta cale!”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Pana in prezent Primaria a finalizat si a trimis Companiei Nationale de Investitii SA studiul de fezabilitate al proiectului, proiectul tehnic de executie (faza DTAC, DTOE, PTh si DDE), Planul Urbanistic Zonal pentru Moara de Vant - Podgoria Copou, certificatul de urbanism, avizul de mediu, cel de la Autoritatea Aeronautica si toate celelalte documente prevazute de lege.
Noua sala polivalenta va fi construita in zona Moara de Vant, pe un teren al municipalitatii aflat in vecinatatea viitorului Spital Regional de Urgenta. Sala Polivalenta are o valoare estimata de circa 400 de milioane de lei, adica 81 de milioane de euro.
„Este o investitie mare, mai ales in conditiile in care nevoile tarii sunt numeroase, dar cred ca Statul Roman o poate sustine, esalonat pe cativa ani, in beneficiul iesenilor si al locuitorilor intregii Regiuni de Nord-Est!”, a mai spus primarul Mihai Chirica.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar
CDS
ness project
leviatan
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
rigips
noark
Ubitech
concelex
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander