Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - NEPI Rockcastle a finalizat constructia Vulcan Residence, investitie de 25 mil. euro
NEPI Rockcastle a finalizat constructia Vulcan Residence, investitie de 25 mil. euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 08 Apr 2024 11:01
NEPI Residential, divizia rezidentiala a celui mai mare proprietar, dezvoltator si administrator de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, NEPI Rockcastle, anunta finalizarea cu succes a Vulcan Residence, primul sau proiect rezidential, care marcheaza un moment important in diversificarea portofoliului grupului. Proiectul, situat in zona 13 Septembrie din Bucuresti, a fost deja vandut in proportie de 80%, reflectand increderea si interesul crescut al cumparatorilor.
Vulcan Residence se distinge prin oferta sa variata de 254 de apartamente, incluzand studiouri si unitati de locuit cu 2, 3 sau 4 camere, duplexuri si penthouse-uri, impartite in doua corpuri alipite. Amplasat strategic intre strazile Mihail Sebastian si Soseaua Progresului din capitala, complexul ofera numeroase facilitati, printre care locuri de parcare subterane si supraterane echipate cu statii de incarcare pentru vehicule electrice, spatii verzi, loc de joaca si spatii comerciale la parter.
Pozitia avantajoasa a Vulcan Residence asigura accesul rapid la facilitatile zonei, inclusiv la centrul comercial al grupului, Vulcan Value Center, Piata Unirii, Palatul Parlamentului, institutii educationale si parcuri, precum si la o retea excelenta de transport public. Aceste caracteristici subliniaza angajamentul NEPI Rockcastle de a oferi locuinte care imbunatatesc calitatea vietii locatarilor.
"Suntem incantati sa vedem ca Vulcan Residence, un proiect care incorporeaza cele mai inalte standarde de sustenabilitate si confort, a fost atat de bine primit in piata. Acest succes subliniaza viziunea noastra de a crea spatii de locuit care sa raspunda nevoilor moderne ale locuitorilor, oferind in acelasi timp solutii prietenoase cu mediul. Incepute in noiembrie 2022, lucrarile la Vulcan Residence au culminat cu realizarea unei cladiri eficiente energetic, care indeplineste standardele nZEB (Nearly Zero Energy Building), integrand 30% surse regenerabile.
 
 
Acest angajament ferm spre sustenabilitate reflecta viziunea noastra pentru un viitor verde si responsabil. Vulcan Residence se distinge prin calitatea superioara a locuirii, oferind o varietate de apartamente care raspund nevoilor diverse ale locatarilor, intr-o locatie strategica, cu acces rapid la servicii si facilitati. Finalizarea acestui proiect, demonstreaza dedicarea echipei noastre si confirma cererea puternica pentru locuinte sustenabile si de inalta calitate. Vulcan Residence nu este doar un ansamblu rezidential, ci reprezinta viziunea noastra de a oferi un stil de viata superior, in armonie cu mediul inconjurator", a declarat Iulian Rusu, Head of Residential la NEPI Rockcastle.
Compania imobiliara Crosspoint Real Estate, partener in Romania al Savills International, a asistat in exclusivitate NEPI Rockcastle in procesul de vanzare a ansamblului Vulcan Residence.  
"Proiectul Vulcan Residence a atins maturitatea. In acest moment, vorbim despre un produs finit, un ansamblu rezidential care a adus plus valoare zonei. Am traversat pandemia, un razboi in proximitatea tarii, o situatie economica dificila marcata de inflatie, schimbari de cote TVA si dobanzi bancare crescute. Vulcan Residence s-a dovedit a fi un proiect atat de bine echilibrat si pozitionat incat toate aceste provocari nu au incetinit ritmul vanzarilor, ajungand acum la o disponibilitate sub 20%. Standardele nZEB, alaturi de spatiile de joaca, terasele generoase si finisajele de calitate reflecta angajamentul dezvoltatorului pentru inovatie si sustenabilitate si ofera rezidentilor un grad ridicat de confort.", precizeaza Oana Popescu, Head of Residential, Crosspoint Real Estate.
Proiectul a fost livrat conform graficului de constructie, permitand cumparatorilor sa se bucure de noile lor locuinte fara timpi suplimentari de asteptare. Investitia totala pentru realizarea Vulcan Residence se ridica la aproximativ 25 milioane euro si reprezinta un pas important in strategia NEPI Rockcastle de a dezvolta proiecte rezidentiale care sa seteze noi standarde in domeniu, oferind un stil de viata confortabil si cu acces la o gama larga de facilitati si servicii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
ness project
EDIT-Structural
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
konsent
viarom
siniat
noark
leviatan
MAKITA
rigips
Ubitech
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander