Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - NUSCO va investi 130 milioane euro in faza a doua a ansamblului Nusco City
NUSCO va investi 130 milioane euro in faza a doua a ansamblului Nusco City
Info-Santiere Publicat de AG&F 05 Dec 2023 13:27
In doar trei luni de la eliberarea autorizatiei de constructie, dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a tranzactionat 285 de unitati din a doua faza a celui mai mare proiect de regenerare urbana din Nordul Capitalei – Nusco City.
Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unitati, cu apartamente de tip studio dublu, cu doua, trei patru camere si duplexuri exclusiviste - faza in care se estimeaza o investitie de peste 130 mil. euro. Prima faza a Nusco City a livrat catre comunitate 622 de noi locuinte.
“Pe o suprafata de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numarar total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi si infrastructura - care vor acoperi aproximativ 40% din intreaga suprafata a proiectului, alaturi de unitati de invatamant, zone comerciale dedicate, dar si zone de birouri. Asadar, cunosteam foarte bine valoarea proiectului nostru si ne bucuram enorm ca avem un ritm de vanzari atat de performant”, spune Bogdan Iliescu (foto), Director Comercial - Nusco Imobiliara.
Nusco City a fost lansat in iarna anului 2020 si a livrat prima faza in Q2 2023. Faza a doua se afla in plina dezvoltare, constructia incepand in aceasta toamna si va livra primele unitati in Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct, iar de vanzarile proiectului se ocupa compania de consultanta imobiliara North Bucharest Investments.
Masterplanul proiectului mixed-use Nusco City acopera pe suprafata sa si saloanele de evenimente si showroomurile companiei de pe bulevardul Pipera.
 
“Ne bucuram sa integram si aceasta zona comerciala in masterplanul proiectului, directie activa deja de mai multi ani si vrem sa multumim partenerilor nostri de lunga durata ca au avut incredere in proiectul nostru inca de la inceput si sa ii asiguram de colaborarea noastra continua. Intregul masterplan al Nusco City reprezinta peste 230.000 de mp, masterplan realizat cu profesionisti de top, atat la nivel national, cat si la nivel international”, explica Michele Nusco, CEO - Nusco Imobiliara.
Portofoliul Nusco Imobiliara numara proiecte, precum Premio – ansamblu de tip rezidential premium boutique; complex rezidential CITTA Park; cladirea de birouri Nusco Towers; cladirea de birouri Caramfil; cladirea de birouri Floreasca One; cladirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1; Nusco City Faza 2 – lansata si in dezvoltare; Nusco City Faza 3 - pregatita pentru lansare; si in plina dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depasit borna de 1.300 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are in dezvoltare alte 840 apartamente si 121 de vile.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
rigips
concelex
top 500
leviatan
Acvatot 2019
top 500
theda mar
CDS
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
top 500
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu