Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - ORHIDEEA TOWERS: Pasi rapizi spre inaugurarea programata la jumatatea lui 2018
ORHIDEEA TOWERS: Pasi rapizi spre inaugurarea programata la jumatatea lui 2018
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 10 Aug 2017 15:41
Lucrarile de constructie a centrului de afaceri Orhideea Towers, investitie de 75 milioane de euro realizata de grupul CA Immo in zona Orhideelor din Bucuresti, inainteaza conform graficului de executie. In prezent, pe santier se lucreaza la structura de rezistenta a celor doua corpuri de cladire, care a ajuns la etajul al 11-lea, in timp ce procesul de pre-inchiriere a spatiilor de birouri a ajuns la 65%. Bitdefender, companie de securitate informatica cu activitate la nivel global, a inchiriat recent 9.267 mp in cadrul Orhideea Towers pentru minimum cinci ani, aceasta urmand a ocupa etajele 9-12 ale cladirii cu cei circa 900 de angajati.
Ansamblul Orhideea Towers este amplasat la intersectia Bd. Splaiul Independentei cu Sos. Orhideelor, in apropiere de Podul Basarab, care ofera o conexiune directa cu Piata Victoriei. Complexul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 37.000 mp si este din compus din doua turnuri de birouri (2S+P+12E si 2S+P+17E), proiectate in forma literei H si conectate printr-o punte cu suprafete vitrate. Constructia a inceput in luna octombrie 2015, antreprenorul general al lucrarilor fiind compania Porr Construct. Cladirea va fi certificata LEED Gold si va dispune de 406 de locuri pentru parcare, precum si de spatii de depozitare pentru biciclete, cu dusuri si vestiare pentru biciclisti.
"Cu acest proiect, ne consolidam pozitia pe piata locala, adaugand o noua cladire de clasa A portofoliului actual din Bucuresti, inchiriat aproape in totalitate", a declarat Frank Nickel, CEO in cadrul CA Immo.
Contractul de inchiriere cu Bitdefender a fost intermediat de compania imobiliara Cushman Wakefield Echinox. Compania de securitate informatica este al doilea chirias ancora care isi muta operatiunile globale in Orhideea Towers, dupa Misys, o firma internationala specializata in dezvoltarea de software financiar.
***
In Romania, grupul CA Immo este prezent din anul 2001 si detine un portofoliu de cinci cladiri de birouri: Opera Center 1 si 2, Riverplace, Europe House si Bucharest Business Park, care totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 105.800 mp, avand o valoare de 259 milioane de euro si o rata de ocupare de 93%, conform evaluarii publice de la finele lunii martie 2017.
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
viarom
EDIT-Structural
Ubitech
ness project
quadratum
CDS
MAKITA
theda mar
noark
concelex
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander