Agenda Constructiilor
Marti, 18 Ianuarie 2022
ALLBIM
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNAIR reia licitatia pentru constructia autostrazii Targu Mures - Ungheni
CNAIR reia licitatia pentru constructia autostrazii Targu Mures - Ungheni
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 24 Oct 2016 15:57
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, fosta CNADNR, a reluat licitatia pentru constructia tronsonului Targu Mures - Ungheni si a unui drum de legatura, ce reprezinta primul sector al autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea. Valoarea estimata pentru executia primului lot este de 284,9 milioane de lei (fara TVA), fondurile fiind asigurate din Fondul de Coeziune si de la bugetul de stat. Potrivit anuntului de participare publicat in cadrul SEAP, termenul-limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit la 7 decembrie 2016, ora 16:00, iar data-limita de evaluare a ofertelor este la 3 ianuarie 2017, ora 18:00.
Sectiunea are o lungime totala de 9,2 km, din care 4,7 km reprezinta lungimea drumului de legatura.
Initial, CNADNR desemnase castigatoare a acestor lucrari asocierea Lemacons - Vega '93 - Arcadia, pentru o oferta de 178 milioane de lei, insa contractul a fost reziliat in acest an, la solicitarea antreprenorului general.
De asemenea, CNAIR a publicat in cadrul SEAP si anuntul de participare pentru atribuirea contractului de finalizare a lucrarilor la Nodul Gilau si realizarea conexiunii dintre Sectiunea 2B cu Subsectiunea 3A1, din cadrul aceleiasi autostrazi (Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea). Conform documentului, "obiectivul principal il reprezinta finalizarea lucrarilor respective, in conformitate cu conditiile de contract FIDIC Rosu. De asemenea, in cadrul contractului, vor fi realizate toate activitatile indicate in lista de cantitati pentru articole generale, conform specificatiilor tehnice si descrierilor de preturi pentru aceste articole". Valoarea estimata a lucrarilor este de 48,56 milioane de lei (fara TVA), termenul de implementare fiind stabilit la 70 de luni de la data atribuirii contractului. Finantarea va fi asigurata integral de la bugetul de stat, termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit la 5 decembrie 2016, ora 16:00.
In vederea atribuirii ambelor contracte de lucrari, se organizeaza doua licitatii deschise, companiile castigatoare urmand a fi desemnate pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, astfel: pretul ofertei (70%), perioada de notificare a defectiunilor acordata lucrarilor (24%) si perioada de garantie a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (6%).
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
cv water 2021
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
Ubitech
CELCO 2020
strabag nivel 1
leviatan
rigips
leviatan
viarom

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere