Agenda Constructiilor
Marti, 18 Ianuarie 2022
ALLBIM
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNAIR relanseaza proiectul pentru constructia centurii municipiului Miercurea Ciuc
CNAIR relanseaza proiectul pentru constructia centurii municipiului Miercurea Ciuc
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 13 Ian 2022 12:11
CNAIR a semnat cu Primaria Miercurea Ciuc protocolul de colaborare pentru relanssarea proiectului VO Miercurea Ciuc de catre autoritatile publice locale
Unitatile administrativ teritoriale ce urmeaza a fi traversate de Varianta de ocolire Miercurea Ciuc sunt comunele Siculeni, Sancraieni, Ciceu si Racu.
Potrivit protocolului semnat astazi la sediul CNAIR, Primaria Miercurea Ciuc urmeaza sa deruleze procedurile de atribuire a unui contract pentru reactualizarea Studiului de Fezabilitate, precum si pentru elaborarea Proiectului Tehnic si a Documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de construire. Scopul protocolului incheiat vizeaza si elaborarea documentatiei de natura tehnico – economica.
Precizam ca acest proiect este in conformitate cu strategia de dezvoltare a infrastructurii rutiere asa cum a fost aprobata prin HG 1312/2021 ca parte a Planului Invetitional.
Sursa de finantare pentru etapa de proiectare provine din fondurile europene alocate in cadrul POIM 2014-2020, iar executia lucrarilor va fi finantata prin Programul Operational de Transport 2021-2027.
Elaborarea documentatiei se va realiza cu suportul tehnic permanent al CNAIR SA prin structurile dedicate fluxului de dezvoltare a unui proiect de infrastructura rutiera. Documentatia in forma sa finala va respecta rigorile de finantare a unui proiect cu finantare nerambursabila.
VO Miercurea Ciuc reprezinta un alt exemplu de buna practica pentru implementarea proiectelor de infrastructura rutiera, in temeiul prevederilor OUG 88/2020, prin implicarea unitatilor administrativ teritoriale in scopul dezvoltarii acelor obiective care intra pe raza administrativa a acestora.
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
hilti
viarom
hidroplasto
CELCO 2020
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere