Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LISTA proiectelor de retele de gaze de 7,5 miliarde lei, finantate prin “Anghel Saligny”
LISTA proiectelor de retele de gaze de 7,5 miliarde lei, finantate prin “Anghel Saligny”
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 11 Mai 2022 10:23
Au fost finalizate repartizarile pe judete ale fondurilor disponibile prin Programul national de investitii ”Anghel Saligny” pentru investitii in realizarea, extinderea si modernizarea infrastructurii de distributie a gazelor naturale – a atras atentia ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, Cseke Attila.
”70% dintre localitatile din Romania nu sunt racordate la reteaua de distributie a gazelor naturale. Trebuie sa asiguram serviciile publice de baza in cat mai multe localitati, acesta a fost motivul pentru care Guvernul a creat Programul de investitii <>, prin care vom racorda gospodariile la reteaua de apa, canalizare, gaze si vom reabilita drumuri.”
Criteriile de selectare care au fost luate in considerare la alocarea sumelor au fost numarul de unitati administrativ-teritoriale dintr-un judet, numarul de locuitori, ponderea localitatilor (UAT) unde gospodariile nu sunt racordate la reteaua de distributie a gazelor naturale si impozitul pe venit colectat – a spus ministrul, subliniind ca, la alocarea fondurilor disponibile prin Programul ”Anghel Saligny”, au contat doar aceste date statistice.
Cseke Attila a amintit: Ministerul Dezvoltarii finanteaza si alte proiecte, pe domeniul retelelor de gaze naturale, depuse initial la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, dar preluate prin OUG nr. 40/06.04.2022, care prevad dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale din 165 unitati administrativ-teritoriale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
viarom
rigips
FRONTALE
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
CELCO 2020
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
hilti
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere