Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - DUO BEST: Este vizata extinderea activitatii in domeniul panourilor solare
DUO BEST: Este vizata extinderea activitatii in domeniul panourilor solare
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 23 Apr 2012 08:33
Echipamentele termice solare si centralele pe care le comercializeaza compania Duo Best Group, din Bucuresti, vor inregistra un trend usor pozitiv al livrarilor in 2012, datorita interesului societatii pentru promovarea acestora si continuarii programului «Casa Verde», proiectul guvernamental fiind benefic atat clientilor, cat si furnizorilor, potrivit opiniei managerului companiei. Conform acestuia, sectorul de centrale este sustinut in mai mica masura de acest program, deoarece beneficiaza de subventie numai sistemele pe baza de peleti, care folosesc combustibil lemnos mai scump.
 
Adrian Berneaga, director general al Duo Best Group: "Suntem de parere ca ar trebui subventionate si centralele ce functioneaza prin gazeificare, cu ardere completa. In ansamblu, sectorul energiilor regenerabile va consemna o tendinta ascendenta la nivel mondial si, implicit, in Romania, insa pe plan local se amana dezvoltarea microsistemelor fotovoltaice si eoliene pentru gospodariile individuale sau pentru pensiuni si mici intreprinderi, prin lipsa normelor de aplicare in domeniul preluarii in sistemul centralizat a energiei electrice produse de acestea. Astfel, sunt necesare baterii de stocare a curentului electric, al caror cost calculat pentru o perioada de 3-5 ani determinand un pret final pe kilowatt complet nerentabil. In ceea ce ne priveste, in perioada urmatoare avem in vedere cresterea numarului de sisteme cu panouri solare termice montate, prin colaborarea cu firme din toate judetele tarii. Comercializam numai echipamente marca proprie (Solarduobest) si promovam doar sisteme solare termice, fotovoltaice si eoliene de calitate, in corelatie cu producatori traditionali din toata lumea."
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
ness project
konsent
rigips
SSAB
CDS
leviatan
quadratum
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
Arduro
theda mar
SIGM
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander