Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - SEKISUI SPR: Peste 10 milioane de lei, din lucrari de reabilitare a conductelor
SEKISUI SPR: Peste 10 milioane de lei, din lucrari de reabilitare a conductelor
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 05 Mar 2015 15:11
Sekisui SPR Romania, companie specializata in furnizarea de tehnologie si solutii pentru reabilitarea conductelor, are in derulare mai multe proiecte finantate atat din fonduri europene, cat si private, cele mai importante fiind in localitatile Tulcea, Gaesti si Codlea. "Toate cele trei lucrari au vizat reabilitarea de conducte de alimentare cu apa sau de canalizare prin metode de tipul «no dig», reducand disconfortul social creat de sapatura clasica. Mai mult, costurile de refacere a covorului asfaltic sunt practic inexistente, iar timpii de executie se imbunatatesc in mod drastic, putand fi reabilitate pana la 1,8 km de conducte in trei saptamani", a explicat Corina Durlescu, directorul general al firmei.
In cazul proiectului de reabilitare a retelei de apa potabila din Tulcea, diametrele tubulaturii au fost cuprinse intre DN 400 mm si DN 1.000 mm, in timp ce la Codlea au fost vizate conducte cu DN 250 mm si DN 350 mm, iar pentru obiectivul din Gaesti, intre DN 300 mm si DN 500 mm. "Avem in pregatire, in perioada imediat urmatoare, un proiect ambitios de reabilitare a conductelor de canalizare folosind tehnologii de lucru fara sapatura de ultima ora, prin spiralare, o premiera in Romania. Estimam ca vom incepe aceasta lucrare in cursul lunii aprilie 2015", a mai spus Corina Durlescu.
Sekisui SPR Romania este subsidiara locala a grupului nipon Sekisui Chemical si, in 2014, a realizat o cifra de afaceri de circa 10,6 milioane de lei, in crestere cu 18% fata de nivelul din 2013. Pentru anul in curs, conducerea companiei si-a propus o majorare de cel putin 15% a incasarilor, avand in vedere perspectiva viitoarelor programe de finantare UE, dar si faptul ca, potrivit datelor firmei, tot mai multi beneficiari incep sa recunoasca superioritatea tehnologiilor de reabilitare fara sapatura, comparativ cu solutia clasica de inlocuire.
"Referitor strict la zonele unde ne desfasuram activitatea, consideram ca peste 70% din infrastuctura de apa si canalizare existenta ar trebui reabilitata sau, atunci cand aceasta operatiune nu este posibila, inlocuita. Procentajul mentionat anterior a rezultat ca urmare a inspectiilor CCTV si a rapoartelor de diagnoza intocmite in cursul timpului pentru clientii nostri - si nu numai", a mai spus managerul companiei.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
concelex
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
siniat
noark
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
CDS
strabag nivel 1
viarom
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander