Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ABB si Samsung C&T: Acord pentru extinderea capabilitatilor cladirilor inteligente
ABB si Samsung C&T: Acord pentru extinderea capabilitatilor cladirilor inteligente
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 16 Nov 2023 12:18
In scopul cresterii gradului de confort si eficientei energetice a ansamblurilor comerciale si rezidentiale mari, ABB Smart Buildings si Samsung C&T Corporation Engineering & Construction Group ("Samsung C&T”) au incheiat astazi un nou acord global pentru furnizarea solutiilor integrate si holistice pentru automatizarea cladirilor, a distributiei fiabile a energiei, precum si al solutiilor de management al energiei. Aceasta este cel de-al doilea pas dupa semnarea unui acord global separat cu Samsung Electronics in aprilie 2022 pentru promovarea tehnologiei holistice a cladirilor inteligente rezidentiale prin integrarea ABB-free@home® si Samsung SmartThings.
Acordul semnaleaza intentia de a integra solutiile holistice pentru cladiri, cum ar fi platforma Samsung C&T Homeniq pentru casa inteligenta, sistemul ABB-free@home® si ABB i-bus® KNX , care pot extinde semnificativ potentialele servicii pentru locuinte si cladiri sub un singur instrument de gestionare a proprietatii. Posibilitatea de a alege intre aplicatia Homeniq, aplicatia ABB-free@home® si dispaly-urile ABB va permite rezidentilor cladirii sa poata controla atat dispozitivele Samsung C&T cat si pe cele ABB pentru casa inteligenta, de pe o singura interfata de utilizator. Menit sa raspunda cererilor crescande ale clientilor pentru produse si solutii integrate, usor de utilizat si flexibile, parteneriatul reprezinta o noua piatra de hotar care permite un management mai bun al energiei, costuri mai mici cu energia si o calitate mai buna a vietii.  
Este, de asemenea, de asteptat ca noua capacitate de gestionare si monitorizare a tuturor sistemelor retelei energetice in cadrul proprietatilor sa reduca tarifele de conectare prin reducerea varfurilor de putere si sa accelereze in acelasi timp rentabilitatea investitiei pentru echipamentele fotovoltaice (PV).
Referindu-se la noul parteneriat, Lucy Han, Managerul Global  Building and Home Automation Solutions din cadrul Diviziei Smart Buildings a ABB Electrification, a declarat: „Acest nou acord cu Samsung C&T reprezinta inca un pas important pe calea extinderii portofoliului nostru vast de tehnologie si servicii pentru cladirile inteligente si reflecta angajamentul nostru continuu de a colabora cu partenerii pentru a aborda provocarile globale din domeniul eficientei energetice".
"Angajamentul nostru fata de tehnologiile deschise si standardele de interoperabilitate din industrie este in curs de desfasurare, iar anuntul de astazi are rolul de a extinde portofoliul nostru in domeniul proiectelor comerciale si rezidentiale mari, pana la nivelul managementului proprietatii.”
Hyejung Helen Cho, seful departamentului de Life Solution la Samsung C&T adauga:  „Companiile de constructii, dezvoltatorii imobiliari si operatorii vor beneficia, de asemenea, de confortul unei oferte combinate, unice, care cuprinde dispozitive Samsung C&T si echipamente de control ABB Smart Home. Sfera de aplicare a platformei Samsung C&T ofera dezvoltatorilor oportunitati de a aduce tehnologia la un nivel superior.”
Cladirile sunt responsabile pentru 40%1 din consumul de energie si pentru 30%2 din emisiile globale de gaze cu efect de sera (GES), dar tehnologiile cu evolutie rapida promit sa asigure reduceri semnificative ale acestor niveluri. Noul acord cu Samsung C&T va conduce la noi initiative de inovare combinate, avand la baza un parteneriat care se bazeaza pe o platforma nou imbunatatita de management al proprietatii . Avand la baza un concept deja dezvoltat la inceputul acestui an in Coreea, in prezent sunt identificate noi proiecte pilot comune in Europa, Asia si Orientul Mijlociu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
Acvatot 2019
viarom
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
top 500
FRONTALE
strabag nivel 1
noark
MAKITA
top 500
Ubitech
leviatan
quadratum
top 500
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander