Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Schneider Electric va oferi servicii de consultanta si solutii AI personalizate
Schneider Electric va oferi servicii de consultanta si solutii AI personalizate
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2023 13:36
Schneider Electric a anuntat noi detalii despre capacitatile sale de consiliere a clientilor cu privire la tehnologiile avansate de inteligenta artificiala si isi propune sa dezvolte solutii personalizate pentru nevoile lor specifice.
In propriul AI Hub, Schneider Electric combina competenta celor peste 200 de experti in inteligenta artificiala cu expertiza companiei in domeniul sau principal de business, pentru a ajuta clientii sa descopere noi modalitati de a colecta informatii, de a prezice, de a simula si de a lua decizii concrete pe baza unor cantitati mari de date.
„Informatiile bazate pe date sunt solicitate constant. Colectarea datelor cu ajutorul inteligentei artificiale este adesea un exercitiu care deschide ochii, dezvaluind oportunitati de imbunatatire fara precedent. Credem ca putem impartasi cu clientii nostri toate cunostintele noastre si lectiile valoroase invatate din implementarea AI in cadrul companiei”, a declarat Philippe Rambach, Chief AI Officer al Schneider Electric.
Condusa de initiativa sa strategica, „AI at scale”, compania a depus 18 brevete de tehnologie AI in 2022. De asemenea, a imbunatatit 15 solutii cu capabilitati AI adresate clientilor si a dezvoltat peste 20 de aplicatii interne AI. Aceste progrese se concentreaza pe eficienta energetica si provocarile in materie de sustenabilitate, precum si pe eficienta interna.
In prezent, expertii in inteligenta artificiala si date de la Schneider Electric poseda toate capacitatile si experienta necesare pentru a dezvolta aplicatii AI de ultima ora in domeniile electrificarii, automatizarii si decarbonizarii. Acest obiectiv include domenii precum managementul microretelei, managementul alarmelor, optimizarea HVAC pentru cladiri, managementul vehiculelor electrice (EV), incarcarea inteligenta, managementul activelor, eficienta energetica pentru procesele de productie, optimizarea fluxului de gH2 si multe altele.
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ness project
konsent
MAKITA
noark
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
SIGM
leviatan
BogArt
Arduro
EDIT-Structural
siniat
SSAB
CDS
Ubitech
viarom
rigips
concelex
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander