Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - AGRICIN va investi in optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie
AGRICIN va investi in optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 10 Feb 2023 06:25
Compania Agricin, din Brasov, specializata in prelucrarea si comercializarea de produse finite din piatra naturala, va investi in 2023 optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie a fabricii pe care o detine in localitatea Ghimbav. Investitia este necesara pentru a dezvolta si livra proiecte noi, atat personalizate, cat si standard, decizia fiind luata pe fondul unei cresteri continue a cererii pentru produsele din piatra naturala. 
"Ne bucuram ca in anul 2022, compania noastra a avut o evolutie semnificativa fata de anii anteriori si am reusit acest lucru prin dezvoltarea parteneriatelor de incredere cu furnizorii nostri si mai ales cu clientii, alaturi de care acum dezvoltam noi proiecte. 2023 a inceput timid, insa cu proiecte mari in derulare si cu previziuni de crestere, mai ales pe segmentul produselor personalizate. Oportunitati de dezvoltare sunt, in continuare, atat pe zona de proiecte, cat si rezidentiala. Cea mai mare provocare ramane lipsa personalului calificat si cu experienta in acest domeniu si in procesele de fabricatie, dar si in ceea ce priveste montajul produselor speciale", a declarat Eleonora Ion, directorul general al companiei.
In ceea ce priveste tendintele in materie de finisaje din piatra naturala, specialistii de la Agricin indica o orientare tot mai mare a clientilor catre modelele cu venaturi accentuate, realizate in carte deschisa, cu continuari de venatura sau cu reconstituire de lastra in conceptele de arhitectura si design. Cerintele majore raman in paletele de bej, alb si negru, insa si in zona culorilor care se potrivesc bine cu lemnul si cu elemente naturale.
"In continuare, credem ca vor fi decisive in luarea deciziei de achizitie seriozitatea in livrarea a ceea ce se doreste si calitatea materialelor furnizate. Pretul are importanta sa in formarea deciziei, insa, fiind alaturi de clienti inca din fazele de concept, putem aduce plus valoare proiectelor venind cu solutii de optimizare a modulelor folosite, astfel incat impactul asupra costurilor poate fi major", a explicat Eleonora Ion.
Compania Agricin este activa pe piata materialelor de constructii din 1993 si detine, in prezent, o fabrica in localitatea Ghimbav (judetul Brasov), care ocupa o suprafata de 10.000 mp. Unitatea are o capacitate de productie de 3.000 mp/ luna si o capacitate de profilare de 12.000 de metri liniari pe luna.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
theda mar
BALTIC
leviatan
rigips
grundfos
MAKITA
FRONTALE
CDS
noark
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica