Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - AGRICIN va investi in optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie
AGRICIN va investi in optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 10 Feb 2023 06:25
Compania Agricin, din Brasov, specializata in prelucrarea si comercializarea de produse finite din piatra naturala, va investi in 2023 optimizarea proceselor si cresterea capacitatii de productie a fabricii pe care o detine in localitatea Ghimbav. Investitia este necesara pentru a dezvolta si livra proiecte noi, atat personalizate, cat si standard, decizia fiind luata pe fondul unei cresteri continue a cererii pentru produsele din piatra naturala. 
"Ne bucuram ca in anul 2022, compania noastra a avut o evolutie semnificativa fata de anii anteriori si am reusit acest lucru prin dezvoltarea parteneriatelor de incredere cu furnizorii nostri si mai ales cu clientii, alaturi de care acum dezvoltam noi proiecte. 2023 a inceput timid, insa cu proiecte mari in derulare si cu previziuni de crestere, mai ales pe segmentul produselor personalizate. Oportunitati de dezvoltare sunt, in continuare, atat pe zona de proiecte, cat si rezidentiala. Cea mai mare provocare ramane lipsa personalului calificat si cu experienta in acest domeniu si in procesele de fabricatie, dar si in ceea ce priveste montajul produselor speciale", a declarat Eleonora Ion, directorul general al companiei.
In ceea ce priveste tendintele in materie de finisaje din piatra naturala, specialistii de la Agricin indica o orientare tot mai mare a clientilor catre modelele cu venaturi accentuate, realizate in carte deschisa, cu continuari de venatura sau cu reconstituire de lastra in conceptele de arhitectura si design. Cerintele majore raman in paletele de bej, alb si negru, insa si in zona culorilor care se potrivesc bine cu lemnul si cu elemente naturale.
"In continuare, credem ca vor fi decisive in luarea deciziei de achizitie seriozitatea in livrarea a ceea ce se doreste si calitatea materialelor furnizate. Pretul are importanta sa in formarea deciziei, insa, fiind alaturi de clienti inca din fazele de concept, putem aduce plus valoare proiectelor venind cu solutii de optimizare a modulelor folosite, astfel incat impactul asupra costurilor poate fi major", a explicat Eleonora Ion.
Compania Agricin este activa pe piata materialelor de constructii din 1993 si detine, in prezent, o fabrica in localitatea Ghimbav (judetul Brasov), care ocupa o suprafata de 10.000 mp. Unitatea are o capacitate de productie de 3.000 mp/ luna si o capacitate de profilare de 12.000 de metri liniari pe luna.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BogArt
viarom
strabag nivel 1
SSAB
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
konsent
theda mar
SIGM
EDIT-Structural
Acvatot 2019
concelex
ness project
CDS
MAKITA
Ubitech
siniat
Arduro

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander