Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Lasselsberger Ceramics ofera ARdesigner, aplicatie de amenajari cu tehnologie AR
Lasselsberger Ceramics ofera ARdesigner, aplicatie de amenajari cu tehnologie AR
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2022 14:53
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, anunta lansarea ARdesigner, o aplicatie web bazata pe tehnologia realitatii augmentate. Aceasta functioneaza pe conceptul unei „cabine de proba” virtuale, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza gresia si faianta CESAROM in propria incapere.
Astfel, clientii interesati de achizitia de placi ceramice din portofoliul companiei pot amenaja in doar cateva secunde cum ar arata spatiile proprii placate in orice combinatie de gresie si faianta. Disponibila in varianta mobile sau desktop, ARdesigner poate fi accesata direct din browser, fara a mai necesita instalarea unei aplicatii.
ARdesigner ofera utilizatorilor optiunea de a descarca si salva oricate proiecte pe propriul dispozitiv si chiar de a-l trimite celor cu care iau deciziile de amenajare. Tot din sectiunea ARdesigner, la finalul simularii, clientii pot afla disponibilitatea de cumparare si pot localiza partenerii CESAROM de la care pot achizitiona modelele de gresie si faianta pentru care au optat in proiectele lor.
In cadrul aplicatiei, utilizatorii au la dispozitie sute de produse CESAROM, inclusiv colectiile nou lansate anul acesta, dar si filtre in functie de tipul de placa (gresie, faianta sau mozaic), design (piatra, lemn, ciment), culoare sau spatiu, pentru o experienta intuitiva. De asemenea, acestia pot face oricate modificari spatiului ales si pot schimba produsele pe care doresc sa le integreze in doar cateva secunde.
„Aplicatia se adreseaza atat persoanelor care renoveaza sau finiseaza un apartament sau o casa, dar si proiectelor rezidentiale sau comerciale. De asemenea, retailerii parteneri CESAROM pot beneficia de avantajele ARdesigner, intrucat clientii acestora pot scana codul QR ARdesigner care duce utilizatorul direct in aplicatie. Acest cod este semnalat la raft si in cataloagele CESAROM disponibile in orice magazin partener din Romania.
Printr-un proces foarte simplu si intuitiv, bazat pe tehnologia realitatii augmentate, orice roman isi poate imbraca peretii si pardoselile cu placi ceramice CESAROM si, de asemenea, afla de unde pot cumpara modelele selectate. Cu noua aplicatie, utilizatorii economisesc timp si bani deoarece orice modificare de proiect in ARdesigner este gratuita, iar atunci cand ajung in magazin stiu exact ceea ce isi doresc sa cumpere”, a declarat Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania.
Pentru a parcurge acest proces, utilizatorii trebuie sa intre pe website-ul CESAROM, sa acceseze sectiunea ARdesigner, unde pot incarca o fotografie cu incaperea dorita sau pot folosi un ambient presetat. In cazul fotografiei incarcate de utilizator, aplicatia recunoaste in doar cateva secunde peretii si pardoseala. Ulterior, utilizatorii pot selecta din sute de modele de gresie si faianta CESAROM pana cand isi gasesc combinatia, culorile sau modelele favorite.
Modelele de gresie si faianta din portofoliul companiei sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati din toata tara, in retelele de bricolaj precum Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, dar si in magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca si Bucuresti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machinehiltiVideoConfAC-iulvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
grundfos
theda mar
rigips
viarom
Acvatot 2019
leviatan
CDS
FRONTALE
leviatan
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023