Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AAECR: Zilele de 17-18 mai ii reunesc la Brasov pe auditorii energetici
AAECR: Zilele de 17-18 mai ii reunesc la Brasov pe auditorii energetici
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 15 Mai 2019 20:44
Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR) anunta, printr-un comunicat, ca, in zilele de 17 si 18 mai 2019 vor avea loc, la Universitatea Transilvania din Brasov, conferinta nationala a AAECR (cu titlul „Exigente vechi si noi impuse de EPBD 3”), respectiv Adunarea Generala a membrilor AAECR si un curs de pregatire continua.
Potrivit deciziei membrilor AACER, pentru primul eveniment despre performanta energetica a cladirilor (aflat la editia a XIII-a) s-a ales ziua de 17 mai a.c., Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universitatii Transilvania, din Brasov, unde – incepand cu ora 9.30, in sesiunea de deschidere oficiala a conferintei „Exigente vechi si noi impuse de EPBD 3” – vor sustine alocutiuni prof. dr. ing. Emilia-Cerna MLADIN, presedintele AAECR, prof. dr. ing. Ioan TUNS, din partea Universitatii Transilvania Brasov, precum si reprezentanti ai unor institutii si autoritati locale (primaria municipiului Brasov – primarul George SCRIPCARU si viceprimarul Barabás LASZLO, inspectorul-sef regional Ilie TIBERIU, de la ISC Brasov si comisarul-sef Mircea PARASCHIV, de la Garda Nationala de Mediu Brasov).
Sesiunea I a lucrarilor – Abordari legislative si strategii la nivel UE si national – este prezidata de Emilia Mladin si Mihaela Muscoiu, invitatii oficiali vorbind despre: aplicabilitatea cerintelor din legislatie privind PEC si emisiile de GES, puntile termice din perspectiva EPBD 3 si complementaritatea SAMER-AAECR – beneficiile unui parteneriat. Dupa o pauza de cafea si o intalnire cu reprezentantii presei, urmeaza sesiunea a II-a – Tehnologii sustenabile pentru confort in cladiri performante energetic – prezidata de Petronela Grigorescu, Dan Berbecaru si Madalina Calbureanu, unde diversi specialisti si sponsorii evenimentului se vor referi la: prima cladire de birouri MultiComfort din Romania, performanta sticlei, esentiala in cladirile multiconfort, ROCKWOOL - Solutii complete de termoizolare cu vata bazaltica, ventilatii cu recuperare de caldura si higroreglabilitate, solutii Knauf Insulation pentru cladirile nZEB, incalzire inteligenta intr-un condominium – BLUE RESIDENCE, Multipor - solutii inovatoare pentru renovare si protectie la foc si folii de difuzie MASTERPLAST.
Dupa o pauza de masa, auditoriul se va reuni tot in aula Sergiu T. Chiriacescu, pentru a asista la cea de-a III-a sesiune a lucrarilor – Exigente pentru realizarea cladirilor nZEB. Studii de caz – avandu-i la prezidiu pe Cezar Tismanaru, Daniela Rotariu si Gabriel Golumbeanu. Invitatii speciali si sponsorii vor prezenta diverse teme de actualitate, precum: proiecte demonstrative pilot implementate la cladiri din Romania prin proiecte ORIZONT 2020, sisteme inteligente de functionare a cladirilor, contributia zidariei ceramice la performanta energetica a cladirilor, solutii profesionale pentru montarea ferestrelor, studiu de caz privind renovarea energetica la nivel nZEB utilizand principiile casei pasive, implementarea conceptului nZEB in cladirea unui spital judetean, prima reabilitare energetica pas cu pas din Romania pre-certificata la standardul casa pasiva (EnerPHit), dupa care conferinta se va inchide, la ora 17.00, cu o serie de discutii pe marginea celor prezentate si cu o alocutiune a prof. dr. ing. Emilia-Cerna Mladin. Cina festiva, programata intre orele 19:30 si 24:00, la data de 17 mai 2019, va avea loc la restaurantul Sergiana Center - Brasov, str. Mihai Kogalniceanu nr. 15.
De asemenea, la data de 18 mai 2019, in aula Sergiu T. Chriacescu a Universitatii Transilvania – Brasov, in intervalul orar 10:00 – 17:00, se deruleaza lucrarile Adunarii Generale a membrilor AAECR si are loc un curs de pregatire continua. Pentru a descarca programul complet al conferintei, click aici! Pentru informatii suplimentare, www.aaecr.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere