Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Anuala de Arhitectura a reunit 280 de proiecte la Muzeul National de Arta
Anuala de Arhitectura a reunit 280 de proiecte la Muzeul National de Arta
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Iul 2019 14:33
Saptamana trecuta, la Gala de Premiere a Anualei de Arhitectura Bucuresti, au fost premiate 30 de proiecte si lucrari arhitecturale, inscrise la patru sectiuni, cu un total de 16 categorii.
„La Anuala de Arhitectura Bucuresti 2019 au fost expuse 280 de proiecte, dintre care 30 au fost premiate in cadrul Galei de la Muzeul National de Arta”, a declarat dr. arh. Emil Ivanescu, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Bucuresti. „Proiectele premiate reprezinta locuinte individuale si colective existente, cladiri de birouri operationale, amenajari de spatii corporate, de retail si HoReCa, lucrari de cercetare in arhitectura si proiecte de arhitectura publica, a locuintei si de amenajare interioara. Am remarcat, in acest an, prin proiectele expuse, ca mediul de constructii si arhitectura devine din ce in ce mai orientat catre calitate, foarte atent la cerintele si exigentele consumatorului final si la oras in sine.”
Sectiunile la care au fost acordate premii in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2019 au fost „Arhitectura construita” - cu premii la categoriile Arhitectura locuintei individuale, Arhitectura locuintei colective, Arhitectura publica, Arhitectura, conversie si restaurare si Arhitectura spatiului public -; „Arhitectura spatiului interior” - cu premii la categoriile Amenajari rezidentiale, Amenajari HoReCa, Amenajari corporate si retail, Amenajari expozitii, standuri si scenografie, Design de obiect -; „Cercetare prin arhitectura” - cu premii la categoriile Carte de arhitectura, Arhitectura participativa, Diplome de arhitectura -; „Proiecte de arhitectura” - cu premii la categoriile Arhitectura locuintei, Arhitectura publica si Amenajari de interior.
Anuala a avut cinci echipe de jurii internationale, alcatuite din specialisti recunoscuti la nivel international, printre care ii amintim pe arh. Joao Pardal MONTEIRO, Presedintele Scolii de Arhitectura din Lisabona, arh. Marc JAY din Copenhaga, initiatorul grupului international WEArchitecture, arh. Martin Duplantier, Paris, arh. Manuel Bailo si Merce Berenguer din Barcelona, arhitecti celebri pentru competitiile de arhitectura castigate, arh. Ivana Stancic, redactor sef la Amsterdam-Atlas (TUDelft), precum si arhitecti romani printre care amintim arh. Alexandru Gavozdea, Presedintele OAR, arh. Dorin Stefan, arh. Adrian Zerva, arh. Radu Teaca, arh. Tiberiu Florescu, prorector UAUIM, arh. Silvia Pintea, arh.Alexandru Panaitescu, arh. Cristian Corvin, jurnalisti de specialitate precum Ileana Raducanu, designeri precum Mihnea Ghildus.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

 
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere