Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BUILDING Health, eveniment international dedicat constructiilor din sanatate
BUILDING Health, eveniment international dedicat constructiilor din sanatate
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Sep 2019 09:22
Cea de-a 5 - a editie a forumului international Building Health, eveniment dedicat constructiilor din sanatate si arhitecturii medicale, face parte in acest an din cadrul ROHO 2019 - Conventia Romana a Spitalelor, care va avea loc pe 26 si 27 septembrie, la Pullman Hotel - World Trade Center din Bucuresti, reunind constructori si arhitecti cu proiecte medicale, investitori publici si privati din sanatate, manageri de spitale, manageri de proiecte si companii cu solutii pentru spatiile medicale.
La primele 4 editii Building Health Bucharest International Forum au participat peste 1000 de invitati din peste 30 de tari, reuniti la Bucuresti de tema calitatii spatiului medical.
Forumul Building Health este organizat de Boro PR & Communication, in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania si Colegiul Medicilor din Romania.
Din programul editiei 2019:
Ahmet Azakli, Project Manager, Synergy Construct
Avand 15 ani de experienta in Managementul International al Proiectelor de Constructii, a preluat anumite roluri-cheie in cadrul parteneriatului public-privat bazat pe dezvoltarea spitalelor orasenesti din Turcia. Primul proiect deschis, Yozgat City Hospital, a avut un buget de 140 de milioane de euro, iar cel de-al doilea – Istanbul-Ikitelli Hospital a reprezentat o investitie de un miliard de euro. In prezent, Synergy Construct construieste Enayati Medical City, prima institutie medicala integrata pentru ingrijirea varstnicilor din Romania.
Dan Doroftei, Director de Dezvoltare al Enayati Medical City
Are peste 10 ani de experienta in dezvoltarea proiectelor de sanatate si ingrijire pentru batrani, in Romania si in Statele Unite. Enayati Medical City este prima institutie medicala integrata si primul centru integrat pentru ingrijirea varstnicilor din Romania, prima institutie pentru educare asistente medicale in mediu spitalicesc. Cu o investitie de 60 de milioane de euro, va crea 400 de locuri de munca, Enayati Medical City reprezinta cea mai mare investitie medicala privata greenfield din Romania. Constructia se va finaliza la sfarsitul anului 2020, Constructor – Synergy Construct, Project Management – CBRE Romania.
Andreea Strugaru, Managing Partner, KADRA
Produsele destinate sectorului medical dezvoltate de KADRA se bazeaza pe tehnologii moderne si se pliaza pe cele mai inalte standarde. KADRA este cel mai mare si cel mai vechi furnizor de solutii in sectorul medical din Romania.
Johannes Bertleff, Fondator al biroului JB Arhitectura
Impreuna cu echipa sa, Johannes Bertleff a proiectat Clinica de Radioterapie MedEuropa din Constanta, proiect finalizat anul trecut. Din punct de vedere arhitectural, clinica este un soft transformer.
Dr. Bogdan Angheloiu este directorul general al MedEuropa, fiind implicat in mod direct in proiectul Clinicii de Radioterapie MedEuropa din Constanta, finalizat in anul 2018.
Raluca Soaita, Arhitect si fondator, Tesseract
Arh. Raluca Soaita a proiectat primul Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, care va fi construit de Asociatia „Daruieste Viata”, in curtea Spitalului „Marie Curie” din Bucuresti. Are o experienta de peste zece ani in arhitectura medicala.
Erik Schotte, Arhitect si Partener, LIAG Architecten
Centrul Princess Maxima de Oncologie Pediatrica, proiectat in Olanda de catre LIAG Architecten reuneste experienta la cel mai inalt nivel in domeniul ingrijirii si cercetarii. Proiectul finalizat in anul 2018, are o suprafata de 45.000 mp si este cel mai mare centru de oncologie pentru copii din Europa.
Iustin Cionca, Presedinte al Consiliului Judetean Arad
Echipa administrativa condusa de Iustin Cionca gestioneaza astazi proiecte in valoare de aprox. 90 de milioane de euro pentru extinderea sectiilor de spital, corpuri noi si moderne de cladire. Astfel, a fost deschis noul Spital TBC al Aradului, unul dintre cele mai moderne din tara si singurul construit exclusiv din contributia Consiliului Judetean. Pe finantari europene sau nationale, CJ Arad construieste un complex Matern-Pediatrie, un spital de Oncologie, un spital de Boli Infectioase Adulti, un nou Spital de Psihiatrie si modernizeaza sectiile de Cardiologie, Pediatrie, Medicina Legala si Anatomo-Patologice.
Jérôme Brunet este co-fondator al biroului de arhitectura Brunet-Saunier Architecture, fondat in anul 1981, in Paris. In ultimii 10 ani, biroul a proiectat spitale ce insumeaza o suprafata de peste 50.000 mp, printre care: Spitalul Nord Franche-Comté din Trevenans (care a primit premiul „Equerre d’Argent” – Franta), HUG in Geneva (Elvetia), Spitalul Limmattal din Zurich, Institutul Bordet din Bruxelles (Belgia, 2020), Centrul pentru Trauma si Cancer din Helsinki (Finlanda, 2023) si noul Spital Lariboisière din Paris (Franta, 2023).
Camelia Sisak, Partener in cadrul biroului de arhitectura Atelier Mass
Paleta diversa de proiecte, de la arhitectura si restaurare, la design de interior si arhitectura temporara a fost recompensata atat cu premii nationale si regionale, precum si cu participari internationale la Bienala de Arhitectura de la Venetia. Arh. Camelia Sisak a realizat proiectul de amenajare a Spitalului Polaris din Cluj, proiect ce cauta modalitatea contemporana de a crea spatii in care utilizatorul sa se simta intr-un spatiu familiar, opus celui auster de spital, in care culoarea si lumina sunt elementele principale ale designului.
Prof. Dr. Vesa V. Kataja va prezenta noul Hospital Nova care se va deschide in 2020, ca urmare a unei investitii de peste 400 de milioane de euro. Este Directorul Medical al celui mai mare spital din Finlanda neafiliat unei universitati, Central Finland Health Care District, si profesor de Oncologie la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii din Kuopio.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere