Agenda Constructiilor
Sambata, 26 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GUVERN: Bogdan Pascu conduce departamentul de monitorizare a investitiilor
GUVERN: Bogdan Pascu conduce departamentul de monitorizare a investitiilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Aug 2019 19:38
Printr-o decizie a prim-ministrului Guvernului Romaniei, Viorica Dancila, publicata recent in Monitorul Oficial, consilierul de stat din cadrul Cancelariei premierului, Bogdan Pascu, a fost numit director al nou-infiintatului Departament pentru dezvoltare, promovare si monitorizare proiecte de investitii in infrastructura, ce functioneaza si face parte din aparatul de lucru al Executivului. Anterior, in sedinta de Guvern din data de 8 august a.c., dupa ce a prezentat proiectele de ordonante care vizau rectificarea bugetara (aflate in acel moment intr-o prima lectura), Viorica Dancila a subliniat ca „rectificarea asigura si continuarea proiectelor prioritare de investitii”. „Implementarea proiectelor de investitii va continua si am luat deja o serie de masuri pentru impulsionarea lucrarilor. Departamentul pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, pe care l-am infiintat recent, are in coordonare 12 proiecte de anvergura, ale caror lucrari sunt atent monitorizate, astfel incat aceste proiecte sa se realizeze in termene cat mai scurte”, a mai precizat Viorica Dancila.
Alte decizii ale premierului, publicate tot la 12 august 2019 in Monitorul Oficial, au vizat desemnarea lui Radu Gheorghe Antohe, in functia de consilier pe probleme de agricultura, in cadrul Cancelariei primului-ministru, precum si numirea pe postul de consilier onorific al premierului Viorica Dancila a lui Alexandru Ion Coita, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor in Cabinetul Ungureanu.
Anterior, consilierul de stat Bogdan Pascu a fost vicepremier in Guvernul Tariceanu, a lucrat in cadrul CNADNR (actuala CNAIR), la departamentul care se ocupa cu implementarea proiectelor cu finantare externa, si a condus, timp de doi ani, Consiliul de Administratie al Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti. De asemenea, a fost director al companiei de proiectare si consultanta Consitrans. Pentru informatii suplimentare, www.gov.ro
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimALLBIMAUTODESKElmas 375COVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere