Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HeidelbergCement lanseaza la Deva un proiect de educatie nonformala
HeidelbergCement lanseaza la Deva un proiect de educatie nonformala
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 07 Mar 2019 16:59
HeidelbergCement Romania si Fundatia LEADERS lanseaza la Deva un proiect de educatie nonformala, adresat tinerilor liceeni din judetul Hunedoara – si nu numai, informeaza un comunicat al companiei, dat publicitatii la 5 martie 2019.
Astfel, HeidelbergCement Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate din tara, impreuna cu Fundatia LEADERS, organizatie care formeaza si sustine lideri responsabili, demareaza anul acesta un nou proiect dedicat tinerilor aflati la inceput de cariera. Proiectul „Start pentru o cariera BETON” se adreseaza liceenilor din clasele a XI-a si a XII-a si isi propune sa ofere doua zile de cursuri intensive de educatie nonformala pentru 25 de tineri din Deva si din localitatile invecinate, precum si pentru alti 50 de tineri dornici sa deprinda abilitati de comunicare si lucru in echipa din celelalte doua judete, care gazduiesc fabricile de ciment HeidelbergCement. Cursurile vor fi tinute de specialistii de la Fundatia LEADERS si vor avea loc in luna aprilie, in cadrul fabricii HeidelbergCement din Chiscadaga, participantii avand ocazia sa interactioneze cu un potential angajator si sa beneficieze de facilitarea accesului in cadrul procesului de selectie pentru cea de-a IV-a editie a Scolii de Ucenicie HeidelbergCement.
„Ne dorim sa pregatim generatii tot mai puternice de profesionisti care, indiferent de domeniul in care vor activa, au nevoie sa detina abilitati de buna comunicare in echipa, sa poata intelege si valorifica oportunitatile profesionale care apar si sa isi exploreze zi de zi adevaratul potential. Prin proiectul «Start pentru o cariera BETON», ne propunem sa le oferim 14 ore de invatare intensiva, prin teorie, dar si prin practica, astfel incat sa aducem o contributie reala si semnificativa la imbunatatirea pietei muncii in domeniul in care activam - si nu numai”, explica Dumitru Pascu, directorul de resurse umane al HeidelbergCement Romania.
O oportunitate unica de dezvoltare personala pentru 25 de tineri din Deva si din localitatile invecinate
Proiectul a fost lansat pe 5 martie 2019 la Deva, unde s-au intalnit reprezentanti ai Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Deva, Colegiului Tehnic „Transilvania”, Deva, Colegiului Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny”, Simeria, Colegiului Tehnic „Matei Corvin”, Hunedoara si Liceului Teoretic „Silviu Dragomir”, Ilia, in prezenta inspectorului scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, Maria Stefanie, a reprezentantilor Consiliului Judetean Hunedoara si a primarului comunei Soimus, Mihai Gabriel Irimie.
„In clasele a XI-a si a XII-a, cand presiunea pentru alegerea unei cariere devine tot mai accentuata, pe langa cunostintele pe care elevii le dobandesc in scoala, este esential sa le fim alaturi si pentru a le oferi si altfel de abilitati, care sa ii ajute sa fie cei mai buni, indiferent care va fi domeniul in care se vor specializa. De aceea, programul «Start pentru o cariera BETON» este foarte bine primit si necesar”, a declarat inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, Maria Stefanie.
Proiectul are in spate peste 18 ani de experienta ai Fundatiei LEADERS, timp in care le-au trecut pragul peste 7.000 de absolventi liceeni din peste 60 de comunitati, fiind implicate mai bine de 100 de unitati de invatamant.
„Misiunea LEADERS este de a dezvolta lideri la toate nivelurile. Facem acest lucru de peste 18 ani si ne bucuram ca in 2019 dezvoltam, impreuna cu HeidelbergCement, proiectul «Start pentru o cariera BETON». In cadrul acestuia, avem ocazia de a identifica si ajuta la dezvoltarea unor tineri responsabili, cu potential, care acum se afla intr-un moment-cheie din viata lor, finalul liceului, momentul marilor alegeri", a subliniat Beatrice Alexandrescu, Project Manager, Fundatia Leaders.
Tinerii interesati se pot inscrie pana la data de 6 aprilie, candidatii sub 18 ani avand posibilitatea sa se inscrie cu ajutorul unui profesor coordonator. Procesul de selectie a celor 25 de elevi din fiecare judet va dura de pe 6 aprilie pana pe 15 aprilie 2019, iar cursurile intensive de educatie nonformala vor avea loc in intervalul 15 aprilie - 22 mai 2019. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octALLBIMAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere