Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - INVESTITIE de 10 milioane euro in ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei
INVESTITIE de 10 milioane euro in ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Feb 2019 15:20
Dezvoltatorul imobiliar, Alexandru Tiron, cu o experienta in domeniu de 13 ani, investeste peste 10 milioane de euro in 223 de noi apartamente in zona de vest din Bucuresti, in ansamblul Yola Residence. Constructia aflata pe strada Piscul Crasani, nr 71, a inceput in luna decembrie 2018 si va fi finalizata in totalitate in primavara anului 2021, prima faza a ansamblului fiind livrata la finalul acestui an.
“Suntem incantati sa dezvoltam Yola Residence intr-o zona cu totul noua pentru noi - vestul Capitalei, o zona intr-o dezvoltare accelerata si in plina transformare. Experienta noastra cuprinde dezvoltari rezidentiale de dimensiuni mici si medii in zona Titan, unde am livrat catre piata 5 blocuri de locuinte noi, dar si unul in zona Unirii”, a declarat dezvoltatorul proiectului.
Developerul a adus in piata pana acum un numar total de 204 apartamente noi, sub brandul de Sara Residence. “Sunt inginer constructor de profesie si iata ca am ramas in piata cu satisfactia cea mai mare de a aduce plus valoare in vietile clientilor nostri. De aceea, am considerat ca zona de vest, devenita deja un important hub al Bucurestiului, este cea pe care ne dorim sa o crestem odata cu dezvoltarea Yola”, adauga dezvoltatorul.
Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 si 3 camere, in 223 de unitati, cu preturi de lansare de la 49.900 euro pana la 82.900 euro, TVA inclus, iar locurile de parcare, minimum 223 de locuri, au preturi pornind de la 3.000 de euro, TVA inclus. Ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafata de aproape 2.500 de mp, unitati de invatamant si toate facilitatile urbane in imediata vecinatate, iar prima statie de metrou - Pacii - este la numai 10 minute de mers pe jos.
“Imi plac provocarile si-mi place sa gestionez un proiect inca de la inceput si ma bucur ca am intrat in povestea Yola inca inainte de lansarea sa pe piata. Locuiesc in vestul Bucurestiului de multi ani si cunosc mecanismul zonei de zi cu zi si sunt convins ca Yola Residence va participa cu adevarat la cresterea calitatii vietii oamenilor din zona, mai ales ca aceasta a devenit in ultimii ani un pol de business important, astfel ca locuintele noi aici sunt binevenite”, spune Daniel Raicu, Sales Manager al companiei The Concept Real Estate Advisers, compania care se ocupa de vanzarile proiectului.
De procesul de vanzare Yola Residence se ocupa firma de consultanta imobiliara The Concept Group. Proiectul a intrat in portofoliul The Concept Real Estate Advisers, fondata in 2011. Grupul, impreuna cu divizia premium a companiei - Heritage Properties, ofera dezvoltatorilor imobiliari rezidentiali servicii integrate de consultanta imobiliara in vanzari si marketing prin echipe dedicate, iar clientilor finali le ofera consultanta de vanzari pentru locuinte noi, servicii de design interior si de alegere a mobilierului sau audit energetic pentru cladiri.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADALLBIMTeraSteelC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere