Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Melania UNGUREANU este noul director general al Titan Machinery Romania
Melania UNGUREANU este noul director general al Titan Machinery Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Mai 2019 16:47
Titan Machinery Romania, parte a grupului Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii, unicul importator si distribuitor al marcilor Case IH, Case Construction Equipment si Väderstad pe piata interna, cu o prezenta activa in Romania din anul 2012, comunica urmatoarele schimbari in echipa de management.
Incepand cu 1 iunie 2019, Romania, impreuna cu Ucraina vor forma o noua regiune definita in cadrul Diviziei Internationale Titan Machinery. Ca atare, actualul director general al Titan Machinery Romania, Manfred Spendier, va prelua conducerea noii regiuni infiintate, „Romania si Ucraina”. Inca din 2013, Manfred Spendier a indeplinit cu succes functia de director general al Titan Machinery Romania, iar amploarea pe care a luat-o afacerea in Romania il recomanda cu desavarsire la carma noii regiuni din estul Europei.
In functia de director general al Titan Machinery Romania, Manfred Spendier va fi succedat de Melania Ungureanu, actualmente director general adjunct al Titan Machinery Romania. Cu o vasta experienta de aproape doua decenii in managementul operational si al dezvoltarii afacerii, Melania Ungureanu va prelua treptat conducerea Titan Machinery Romania si se va afla in continuare in subordinea lui Manfred Spendier. De asemenea, Lucian Gheba, actualmente director al punctului de lucru din Constanta, va prelua functia de director de vanzari Romania, incepand cu aceeasi data, pentru a sustine cu experienta sa noua conducere nationala.
Aceste schimbari vin in contextul in care Titan Machinery parcurge o traiectorie favorabila constanta pe piata din Romania, cu cresteri semnificative din punct de vedere comercial, al notorietatii, al fortei de munca si al acoperirii teritoriale. Astfel, se doreste o cooperare pe masura la nivel international pentru aceasta zona a Europei cu potential agricol ridicat, unde un accent puternic va fi pus pe afaceri operative. Asa cum se cunoaste deja, Titan Machinery Romania intentioneaza sa deschida inca cinci sucursale noi in urmatoarea perioada.
Titan Machinery creste pe piata din Romania odata cu impactul pozitiv pe care il au proiectele sale pentru agricultori, dar si odata cu modalitatea prin care aceste proiecte puse in folosul fermierilor au parte de actualizari constante. Titan Machinery are alaturi parteneri de renume ce reprezinta o forta internationala majora in sectorul industrial agricol: Case IH, Väderstad, Gregoire Besson, Sulky, Maschio Gaspardo, Dammann, Tecnoma si altii. Compania se asigura ca este partenerul preferat al fermierului in produse si solutii agricole pe piata din Romania. Misiunea sa este de a satisface noua clasa de agricultori profesionisti, care sunt exigenti, care solicita produse de durabilitate si de calibru superioare, asociate cu serviciile de calitate pentru o agricultura in plin progres.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bimghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere