Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PM Oil & Steel aniverseaza 60 de ani si prezinta echipamente inovatoare la BAUMA
PM Oil & Steel aniverseaza 60 de ani si prezinta echipamente inovatoare la BAUMA
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Apr 2019 07:00
Printr-un comunicat, dat publicitatii de la sediul din San Cesario sul Panaro – Italia, managerii grupului PM Oil & Steel SpA si-au anuntat participarea la Bauma 2019, cea mai importanta expozitie de utilaje pentru constructii din intreaga lume, care va avea loc la München, intre 8 si 14 aprilie a.c. Grupul italian, lider mondial in productia de macarale hidraulice autopurtate (PM), specializat in fabricarea de platforme aeriene (Oil & Steel) si lider global in domeniul sistemelor industriale de tip punte de transport pick & carry (Valla), va avea doua standuri, unul in cadrul unui pavilion acoperit (in zona B4, nr. 339) si altul la exterior (in zona FS, nr. 1306/2), pe o suprafata totala de expunere ce depaseste 500 de metri patrati.
Potrivit comunicatului, dintre noutatile PM ce vor fi expuse, se disting macaralele usoare, prin lansarea de noi modele de la 8 la 12 tone, precum si gama celor grele (Heavy), cu macaraua PM 50.5, destinata pietei europene si extra-comunitare. Dar unul dintre punctele forte ale PM Oil & Steel SpA este si atentia acordata clientilor sai, carora le ofera servicii flexibile si personalizate, pe langa asistenta si intretinerea de inalta calitate, garantate de expertiza unei retele globale de profesionisti si de utilizarea numai a pieselor de schimb originale.
Noutatile pentru segmentul Oil & Steel, divizie care confirma, in cadrul Bauma 2019, pozitia sa de lider in Europa in sectorul sau de referinta si se afla printre primele companii globale ce livreaza platforme de lucru la inaltime, sunt de asemenea notabile. Compania va lansa astfel noi platforme care pot fi montate pe autocamioane Isuzu si Iveco, precum si un nou model complet care se instaleaza in cadrul autoutilitarelor de tip pick-up Ford. Obiectivul prioritar pentru Oil & Steel este siguranta in munca, pentru a reduce riscul de accidente, motiv pentru care toate echipamentele de tip platforma sunt dotate cu sisteme sofisticate, concepute tocmai pentru a minimiza aceste riscuri. Economia „verde” este unul dintre cele mai importante aspecte asupra caruia s-a focalizat atentia echipei experimentate de ingineri de la PM Oil & Steel SpA, in ultimii ani. Compania a proiectat noul sistem Octopus, alimentat de la baterii, destinat utilizarii in interior, cu piste si stabilizatoare speciale, care vizeaza reducerea consumului de energie si evitarea utilizarii resurselor conventionale, favorizand astfel modelele sustenabile productive.
Nu in ultimul rand, de la Valla, a devenit disponibila o gama de mini-macarale ce incorporeaza tehnologii de ultima ora, asigurand posibilitatea controlului de la distanta. Un exemplu in acest sens este modelul performant V70, cu o zona centrala de incarcare ce poate sustine mase de pana la 9 tone.
Toate aceste inovatii se subscriu conceptului de Industrie 4.0, dar reprezinta doar cateva din noile tehnologii ce vor fi lansate de PM Oil & Steel SpA cu prilejul targului Bauma. Insa, cel mai important eveniment anuntat de grupul din Italia, pentru industria constructiilor, il constituie celebrarea la Bauma 2019 a 60 de ani de activitate in domeniu. Fondata in 1959, compania are astazi o traditie consolidata in ceea ce priveste tehnologia si inovarea, concepte care i-au permis sa deruleze afaceri cu beneficiarii sai in conditiile unor relatii profesionale solide si sa cucereasca noi cote de piata atat in Italia, cat si pe plan mondial. Actualmente, gama de echipamente PM include mai mult de 50 de serii, cu peste 350 de configuratii posibile. Prima intalnire cu partenerii de afaceri din industria constructiilor, din cadrul Bauma, a fost programata pentru miercuri, 10 aprilie 2019, la standul B4, nr. 339. Pentru a vizualiza comunicatul in format complet, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere