Agenda Constructiilor
Vineri, 22 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: Schimbare a conducerii si implicare intr-un nou proiect de constientizare
ROMEPS: Schimbare a conducerii si implicare intr-un nou proiect de constientizare
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 19 Dec 2017 07:40
Dupa alegerea noului Consiliu Director (CD), Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS a stabilit sa deruleze in 2018 atat proiecte de informare a proiectantilor si beneficiarilor, prin programul „Orasul tau in centrul atentiei”, cat si actiuni de monitorizare a calitatii polistirenului expandat in piata, prin intermediul Quality Control, initiativa ce are ca scop principal protejarea consumatorilor prin respectarea si promovarea standardelor in constructii.
De asemenea, noua echipa (formata din Serban Cazanisteanu, director general al Mindo SA, presedinte, Petru Moldovanu, director general EPS Thermopor, Bogdan Roman, CEO Hirsch Porozell Romania, membri ai CD, si Laurentiu Istrate, director general al Austrotherm Romania, acesta din urma fiind membru supleant) isi propune demararea si implementarea de noi actiuni care sa consolideze demersul declarat si asumat al ROMEPS, de a indruma deopotriva producatorii si consumatorii, in scopul atingerii eficientei maxime a lucrarilor de reabilitare termica, dupa cum se arata intr-un comunicat al asociatiei.
Potrivit comunicatului, dat publicitatii la 18 decembrie 2017, Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS), intrunita statutar, si-a ales noul Consiliu Director, format, dupa cum s-a aratat anterior, din Serban Cazanisteanu, director general al Mindo SA, in calitate de presedinte, respectiv din membrii Petru Moldovanu, director general EPS Thermopor si Bogdan Roman, CEO Hirsch Porozell Romania, la care se adauga Laurentiu Istrate, director general al Austrotherm Romania, ca membru supleant.
„Sunt recunoscator si onorat de increderea pe care membrii asociatiei ne-au aratat-o, exprimandu-si optiunea pentru aceasta echipa. Ii asigur ca vom fi la inaltimea asteptarilor si sperantelor pe care le au. Sunt convins ca impreuna vom reusi sa atingem un nou nivel de confirmare a asociatiei. Ne propunem sa fim mult mai dinamici, sa ne concentram pe oferirea de expertiza in domeniu, atat pentru producatori, cat si pentru beneficiari. Desi piata de polistiren expandat din Romania ocupa un loc important in industria constructiilor, putini beneficiari primesc indrumari corecte si stiu sa aleaga corespunzator nevoilor. Consideram ca educarea continua a consumatorilor este foarte necesara si depinde exclusiv de toti factorii implicati: autoritati, proiectanti, producatori sa livram beneficiarilor informatiile oneste, pentru solutii viabile si sustenabile de termoizolare. De asemenea, un alt obiectiv major al asociatiei este sa continue politica echilibrata si receptiva fata de toti producatorii de polistiren expandat din Romania, asigurandu-le acestora o reprezentare activa, eficienta si constructiva atat in fata autoritatilor din domeniu, cat si fata de beneficiari”, a declarat Serban Cazanisteanu, noul presedinte al ROMEPS.
Conform actului constitutiv al asociatiei, membrii Consiliului Director au un mandat de trei ani.
***
Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) a fost infiintata in anul 2004, din 2011 activand sub aceasta denumire. Asociatia isi propune sa promoveze pe piata din Romania un standard de calitate pentru producatorii de polistiren si sa vegheze la respectarea reglementarilor. Impreuna cu partenerii sai, Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat si Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor, organizatia isi propune sa dezvolte programe de crestere a nivelului lucrarilor in constructii si sa mentina un dialog constant si sustinut cu autoritatile. Pentru informatii suplimentare, https://romeps.ro/
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADALLBIM

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere