Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - URSA BIONIC: Tehnologie pentru viitor
URSA BIONIC: Tehnologie pentru viitor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Oct 2017 10:56
In ultimul timp se bate moneda pe ideea de eficienta energetica a cladirilor, cheia reducerii consumului de energie si a emisiilor de CO2. Producatorii sistemelor si tehnologiilor de izolare a cladirilor, cu aplicatii in renovarea cladirilor vechi sau a constructiei de cladiri noi confortabile, investesc in dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul. Folosirea unor materiale cu "amprenta verde", adica materiale ecologice, presupune utilizarea pentru izolarea termica a unor materiale premium, rezistente la foc. Bionica este stiinta care studiaza mecanismele proceselor biologice, in scopul gasirii unor modele analoage aplicabile stiintelor tehnice. Specialistii de la URSA studiaza de multa vreme problema cu scopul de obtine produse noi, inovatoare. Ca urmare a eforturilor lor sustinute a aparut noua tehnologie URSA BiOnic. Tehnologia aduce pe piata din Romania produse mai performante decat produsele comercializate pana acum” a declarat Sorin Pana, director comercial URSA Romania. URSA BiOnic este o tehnologie care ofera produselor durabilitate. In mod cert produsele din aceasta gama ofera o performanta premium. Practic in dezvoltarea acestor produse a fost realizata o simbioza buna componentele organice si liantul biologic utilizat, un amestec de substante organice de origine vegetala. Datorita performantelor de inalta calitate, produsele au primit certificatele internationale Blue Angel, EUCEB, RAL si EPD. BiOnic inseamna durabilitate si siguranta. Toate produsele URSA care beneficiaza de aceasta tehnologie sunt marcate cu sigla BiOnic.
”Tehnologia se aplica atat produselor URSA Terra cat si produselor URSA Glasswool. Liantul ecologic creeaza o atmosfera placuta in incinta (clasa A +) si contribuie la reducerea emisiilor de CO2. Produsele URSA BiOnic au rezistenta excelenta la foc, ofera confort termic si acustic si posibilitatea reducerii semnificative a consumului de energie in cladiri. Tehnologia URSA BiOnic aduce pe piata produse cu o durata lunga de viata si complet reciclabile. direct pe ambalaj. Tehnologia URSA BiOnic este promisiunea pe care compania noastra o ofera generatiilor prezente si viitoare.” a declarat Sorin Pana.
URSA este o companie producatoare de materiale izolatoare termic si acustic, cu o politica de dezvoltare orientata pe eficienta energetica si dezvoltare durabila in constructii. Compania se bucura de o prezenta comerciala larga atat in Spania, cat si in Europa datorita celor 13 fabrici de productie, plasate strategic pe continentul european. Astazi, URSA este unul dintre cei mai mari producatori de vata minerala si polistiren extrudat (XPS) din Europa, doua materiale izolatoare complementare ce contribuie la izolarea termica si acustica a cladirilor.
”De anul acesta Xella International GmbH a semnat un contract cu fondul de investitii KKR pentru a cumpara URSA. URSA isi va continua cu succes trendul de crestere, ca business separat sub acoperisul Grupului Xella, completand portofoliul existent al marcilor de materiale de constructii a declarat Sorin Pana directorul comercial al URSA Romania.
In Romania URSA este prezenta cu produsele sale de 20 de ani, comercializand doua branduri de vata minerala URSA Glasswool si vata minerala URSA Terra, fabricate in Slovenia. URSA Romania S.R.L. activeaza pe piata din anul 2003. Produsele URSA fiind prezente pe piata din Romania inca de la inceputul anilor ’90. In ultimii ani, livrarile de produse URSA au cunoscut o crestere organica, compania locala URSA Romania ajungand sa detina o cota de piata de circa 40% pe segmentul de vata minerala de sticla. URSA Romania isi propune ca si anul acesta sa continue educarea consumatorului in vederea folosirii unor produse adecvate izolarii caselor, precum si modificarea obiceiurilor de cumparare a beneficiarilor finali.
 
ALLBIMTERAPLASTman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
Ubitech
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
viarom
Acvatot 2019
CDS
BMI_Icopal
hilti
CELCO 2020
leviatan
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023