Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN: Noi tendinte de consum pe piata tamplariei PVC
GEALAN: Noi tendinte de consum pe piata tamplariei PVC
Oportunitati & Comunicate 17 Dec 2012 12:59

GEALAN, cel mai mare producator de profile din PVC pentru ferestre si usi, a atras anul acesta o noua categorie de clienti lansand primul sistem combinat S 9000, o inovație pe piața locala de profile pentru case pasive.

Ca urmare a noilor cerinte ale consumatorilor, ce isi doresc ferestre mai mari, cu deschideri largi ce ofera multa lumina, dar fara a renunta la designul atragator, la intimitatea si siguranta lor, Gealan a venit in intampinare cu noua tehnica de lipire a sticlei termoizolante de cercevea STV (vitrajul static uscat). Schimbarile in preferintele de consum se datoreaza si cresterii puterii de cumparare a generatiilor X si Y. Acesti tineri au preferinte de design diferite fata de parintii si bunicii lor preferand un stil mai curat si mai contemporan, iar modul de comunicare cu aceasta categorie se bazeaza pe aplicatii mobile, social media si site-uri specializate.

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
leviatan
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
hilti
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere