Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM numeste un nou director la conducerea fabricii de ciment din Campulung
HOLCIM numeste un nou director la conducerea fabricii de ciment din Campulung
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 14 Iul 2023 12:50
Incepand cu luna mai a acestui an, Holcim a numit un nou director la conducerea fabricii de ciment din Campulung.
Cornel Banu, Directorul Fabricii de Ciment Campulung timp de sase ani, a fost promovat incepand cu luna ianuarie a acestui an in rolul de Director Industrial Holcim Romania & Republica Moldova, coordonand activitatea fabricilor din Alesd, Campulung, Adjud, Turda si Rezina (Republica Moldova), asigurand astfel o platforma comuna pentru cresterea performantei si sustinerea proiectelor de dezvoltare planificate in urmatorii ani. In cei peste sase ani la conducerea fabricii, Cornel a reusit sa propulseze fabrica de ciment Campulung in topul fabricilor de ciment Holcim de la nivel european si global, in ceea ce priveste performantele si tehnologiile implementate.
Functia de director al fabricii de ciment Campulung este preluata de Claudiu Anghel, care a ocupat pana in prezent functia de Manager de Mentenanta si coordonator al proiectelor de investitii. Claudiu este muscelean si are o experienta de peste 25 de ani in compania Holcim, din care 10 ani a lucrat in echipe si proiecte internationale din cadrul companiei, in tari precum Azerbaidjan si Slovacia. In toata aceasta perioada a dobandit o expertiza solida in proiecte de dezvoltare si de crestere a performantei pentru diverse segmente de business Holcim.
Cornel Banu, Director Industrial Holcim Romania: „Conducerea fabricii de ciment Campulung a fost una dintre cele mai provocatoare si mai pline de satisfactii experiente din cariera mea, iar noul rol imi va oferi cu certitudine noi obiective in parcursul meu profesional. Numirea lui Claudiu, un profesionist desavarsit, la conducerea fabricii este un pas natural in evolutia operatiunilor fabricii si a carierei sale. Ii urez succes in noul sau rol si in realizarea obiectivelor pe care si le propune!”.
Claudiu Anghel, Director Fabrica Holcim Ciment Campulung: „Imi doresc sa continuam sa livram aceleasi rezultate importante la nivelul fabricii de ciment Campulung si in perioada urmatoare si sa contribuim la transformarea operatiunilor in unele cat mai sustenabile. Totodata vom continua sa avem grija de dezvoltarea si siguranta angajatilor nostri si sa ne implicam in sprijinirea comunitatii locale”.
Din acest rol, Claudiu va avea misiunea de a coordona si gestiona activitatea fabricii de ciment Campulung, in vederea cresterii performantei operationale si a asigurarii unui mediu de lucru sigur pe termen lung, contribuind totodata la realizarea cu succes a obiectivelor fabricii de ciment si la pregatirea pentru un viitor sustenabil. Una dintre prioritatile sale va fi decarbonizarea procesului de productie prin reducerea emisiilor de CO2.
Cei doi vor continua, din noile roluri, sa contribuie la succesul fabricii de ciment Campulung, in buna vecinatate cu comunitatea locala.
In ultimii sase ani, Holcim a realizat in comunitatile din Valea Mare Pravat, Stoenesti, Boteni si Campulung investitii in proiecte in valoare de peste 1 mil. euro, contribuind la dotarea laboratoarelor de informatica si stiinte din scoli, modernizarea salilor de clase, sustinerea spitalelor cu aparatura performanta, dar si crearea de locuri de joaca pentru copii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
EDIT-Structural
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
konsent
ness project
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
theda mar
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander